Reikės: 1 svogūnas; 1 morka; 1 skiltelė česnako; 0,5 poro; 4 bulvės; 0,5 l voveraičių; 1 v. š. sviesto; druskos pagal skonį; žiupsnis pipirų; 1 a. š. „Sriubų prieskonių“; 100 g lydyto sūrelio; 1 v. š. smulkintų krapų ir laiškinių česnakų; 2 v. š. ryžių; 2 l vandens / sultinio.
Daržoves nulupame, nuplauname. Svogūną, porą, česnaką supjaustome smulkiais gabalėliais, morką sutarkuojame. Puode įkaitiname sviestą, sudedame ir pakepiname daržoves. Suberiame voveraites ir pakepiname apie 5 – 7 min.
Sudedame kubeliais pjaustytas bulves, suberiame ryžius, prieskonius, užpilame vandeniu arba sultiniu ir verdame apie 20 min. Įmaišome lydytą sūrelį ir smulkintus žalumynus. Sriubą užverdame dar kartą. Pilstome į dubenėlius ir mėgaujamės.











































































































































































































































































































