Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
o pavadinime-200...kaip visada sukelia juoką
98% važiuojanciu, neina i tuos restoranu
.w98% važiuojanciu, neina i tuos restoranus..., važiuoja trumpam..., uz naktį moka 20-50 euru..., ir patys gamina, pusgaminius maximoj nusipirke..., o tie 2% nori pasipuokuot...ale žvaigždes..., tai jei ner kur pinigu deti...tai galėtu našlaičiam,
,nepasiturintiem duoti...., o ne demonstruoti savo neišprusima
,nepasiturintiem duoti...., o ne demonstruoti savo neišprusima
@98% važiuojanciu, neina i tuos restoranu
kokie 50 proc eina i kavines,like 50 proc gaminasi
ėda ten,dykai ,kur išgiria....apsiėda kaip kaiulė,vos paeina,ir rašo vėjus,agituodamas,dabar specialiai ten neužsuksime
parase idomiai,bet neteisingai..2 kart buvai,normaliai,kaimo kavine,daug maisto,skanus,,aisku ne Gordono virtuves meistrai..
kam klaidinga reklama?
Palangoje visada einu i Seklytele Jurates gatveje..ten mesos patiekalai 8-12-13 eur,alus 4,sidras 4...Desertu kainu nezinau..Kas po pietu dar valgo desertus,tu zmoniu nesuprantu..atleiskite)))
Nepradėk aiškinti gerai. norėsiu ir su dvacoku važiuosiu.
Nei valgyt, nei gyvent, nebent pravažiuojant į pušyną ant trumpo.
Blenys, pievos
šaravykus reikia vyti lauk is restoranu,subines gerai isspardant.Specai blyn,paestinuz dyka.
Parodė, kiek kainuoja pavalgyti Palangoje: „Be poros šimtų net nevažiuokite“