Reikės: 500 g vištienos filės; 0,5 cukinijos; 1 morkos; 1 svogūno; 2 skiltelių česnako; 1 saujos žaliųjų žirnelių; 1 pundelio laiškinių česnakų; 1 pundelio petražolių; 1 v. š. sviesto; šlakelio aliejaus; 1 v. š. miltų; 1 st pieno; druskos pagal skonį; žiupsnio juodųjų pipirų; 1 a. š. džiov. žolelių.
Bulvių košės kepurei: 6 bulvių; žiupsnio druskos; 1 v. š. sviesto; 100 ml pieno.
Bulves nuskutame. Sudedame į puodą, įberiame žiupsnį druskos, užpilame vandeniu, kad apsemtų ir išverdame. Vištieną supjaustome kąsnio dydžio gabalėliais. Pabarstome druska, pipirais, žolelėmis. Cukiniją supjaustome kubeliais, morką supjaustome griežinėliais, svogūną ir česnaką smulkiais gabalėliais.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Suberiame morkas ir svogūną, pakepiname, kol suminkštės. Sudedame česnaką, pakaitiname, kol pasklis aromatas. Sudedame vištieną ir kepame, kol ši apskrus. Sudedame cukiniją, žirnelius. Įdedame sviesto, pabarstome druska. Miltus suberiame į pieną ir gerai išmaišome.
Užpilame ant troškinio, pabarstome smulkintais laiškiniais česnakais ir petražolėmis. Pakaitiname, kol troškinys pradės tirštėti. Išvirtas bulves sutriname. Įdedame sviesto, pieno. Gerai išmaišome. Į kepimo formą dedame troškinį. Ant viršaus gražiai paskirstome bulvių košę. Šakute galima gražiai „pašiaušti“ viršų. Dedame kepti į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę maždaug 25 minutėms, kol apkepo viršus pradės gražiai skrusti.