Nostalgiški šaltibarščiai pagal Audronę: išėjo nuostabaus skonio

Šaltibarščiai pagaminami labai greitai, todėl netrukus mėgavausi savo svajonių vakariene. Šįsyk šaltibarščius dariau su mėtų skonio mineraliniu vandeniu. Skonis tiesiog nuostabus“, – sako tinklaraštininkė Audronė.

Reikės: 1 l. šaltibarščių kefyro, 200 ml.mėtų skonio mineralinio vandens ( švelniai gazuoto ), 23 virtų burokėlių (ar marinuotų, kas mėgsta rūgštesnius), agurkų, svogūno laiškų, krapų, druskos.

Burokėlius sutarkavau burokine trintuve, supjausčiau agurkus, svogūnų laiškus, krapus. Į dubenį sudėjau supjaustytus produktus ir supyliau kefyrą ir mineralinį vandenį. Šaltibarščius išmaišiau, pagardinau druska ir krapais. Papjausčiau kietai virtą kiaušinį (nebūtina).

Šaltibarščiai paruošti. Prie šaltibarščių patiekiau ant sviesto apkeptas virtas bulves.

Šaltinis: Gamink su Audrone


Rašyti komentarą...
n
nu
2021-03-03 17:03:43
Pranešti apie netinkamą komentarą
durnizmas....
Atsakyti
-1

N
Nu jo
2021-03-07 12:35:54
Pranešti apie netinkamą komentarą
Visi moka gaminti šį patiekalą, o čia tikras jovalas
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (2)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų