Moteris pasidalijo genialiu triuku virtuvėje: bulvių traškučius išlaikysite daug ilgiau

Viena moteris paaiškino, kaip „teisingai“ uždaryti bulvių traškučių pakelį – tai daugelį apstulbino. Paprastai nebaigtas valgyti bulvių traškučių pakelis arba užlenkiamas, arba uždaromas gumyte ar spaustuku, arba tiesiog užsukamas, kad jo turinys išliktų šviežias. Tačiau ką daryti, jei pakelis vis atsidaro arba jei po ranka neturite spaustuko?

Viena moteris pasidalino paprastu būdu, kaip uždaryti bulvių traškučių pakelį tiesiog jį perlenkiant taip, kad net ir jį apvertus turinys iš jo neišbyrėtų.

Savo gudrybe dalindamasi Feisbuke ji rašė: „Pasirodo, ligi šiol nemokėjome uždaryti bulvių traškučių pakelio.“

Savo techniką ji demonstruoja su didžiuliu bulvių traškučių pakeliu – ji abu jo kraštus sulenkia į vidų, suformuodama trikampį, lyg lankstytų popierinį lėktuvėlį. Tuomet pakelį ji apverčia ir viršutinę dalį suvynioja iki tos vietos, kurioje jau yra traškučiai.

Galiausiai abu pakelio kampus ji išverčia, iš lenkimų suformuodama tarsi kišenes. Vaizdo įraše ji išdidžiai pakrato taip uždarytą pakelį, parodydama, kad iš jo niekas nebyra, rašoma thesun.co.uk. Šį vaizdo įrašą peržiūrėjo daugiau nei trys milijonai žmonių – daugelis sako, kad jos patarimas bus labai pravartus.


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų