Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
48
Bulvės su tunu (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)

Ne vienas sako, kad bene labiausiai karantino metu ilgisi kelionių. Taigi, šį kartą TV3 laida „La maistas“ pakvies į tikras kulinarines keliones. Laidos šefai Tomas ir Vylius bei svečias Marius gamins tailandietiškus, meksikietiškus ir itališkus patiekalus.

48

Ne vienas sako, kad bene labiausiai karantino metu ilgisi kelionių. Taigi, šį kartą TV3 laida „La maistas“ pakvies į tikras kulinarines keliones. Laidos šefai Tomas ir Vylius bei svečias Marius gamins tailandietiškus, meksikietiškus ir itališkus patiekalus.

REKLAMA

Laidos svečias – Marius – tinklaraščio maistokeliones.lt autorius, sako, kad labai mėgsta keliauti ir gaminti, jis turi didelę silpnybę kokybiškam ir egzotiškam maistui. Taigi, jis nukels mus į Aziją. Marius pademonstruos, kaip pagaminti tradicinę Tom Jum sriubą, kurią įkvėpė kelionės po Aziją.

Kartu su nuolatiniu laidos šefu, istorinės virtuvės žinovu Tomu Rimydžiu keliausim į spalvingąją Meksiką. Tomas dalinsis savo asmenine istorija, nes būtent nuo Meksikos virtuvės jis pradėjo savo, kaip profesionalaus šefo, kelią. T. Rimydis gamins jo vaikų labai mėgstamą čili troškinį, bet ne su įprastai naudojama jautiena, o  su vištiena, ir tradicines tacos.

REKLAMA

Kitas nuolatinis laidos svečias Vylius prisimins išsiilgtą Italiją. Jis nustebins – gamins ne tradicinę picą ar pastą, bet lauže keps bulves ir pateiks jas su specialiu tuno ir ančiuvių padažu.

Keptos bulvių riekelės su tunu

Greitai ir nesudėtingai paruošiamas patiekalas tiesiai iš Italijos virtuvės. Skonis, kuris sužavės kiekvieną prisėdusį prie stalo, o ypatingas tuno padažas kiekvieną kąsnelį pavers išskirtiniu.

Čili „Con carne“ su vištiena

Meksikietiškas patiekalas, kuris taps tikra puošmena ant kiekvieno stalo ir maloniai nustebins ne tik išskirtiniu patiekimu, bet ir labai puikiu skoniu.

REKLAMA
REKLAMA

Tailandietiška sriuba su vištiena, krevetėmis ir kokoso pienu

Sušildanti ir labai gardi tailandietiška sriuba, kurią nėra sudėtinga pagaminti, o taps pamėgta kiekvieno virtuvėje. Žaliosios citrinos sultis nerokemenduojama pilti į verdančią sriubą ar karštą troškinį, nes sultys nuo karščio tampa karčios, tad jas reikėtų visada pilti tik pačioje pabaigoje.

##UArticlesInsert_Video_getVideo_tv3Play/11151103/autoplay=0#

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų