Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Iš recepte nurodytų produktų kiekio gaunasi 25 blyneliai. Skonis – super, minkšti, purūs, kaip bandelės“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Iš recepte nurodytų produktų kiekio gaunasi 25 blyneliai. Skonis – super, minkšti, purūs, kaip bandelės“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 450 gr miltų, 7 gr sausų mielių, 3–4 v.š. cukraus, žiupsnelio druskos, 500 ml pieno (šilto), 2 kiaušinių, 200 gr razinų ir džiovintų spanguolių mišinio, aliejaus kepimui.

Gaminimo eiga

Į dubenį subėriau miltus, mieles, cukrų ir druską. Kiaušinius išplakiau su šiltu pienu ir sumaišiau su biriais produktais. Į masę įmaišiau razinas/dž.spanguoles ir uždengusi pastačiau šiltai 30 min. (masė turi pakilti).

Masė pakilo, belieka kepti blynelius keptuvėje su aliejumi, apkepant juos iš abiejų pusių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų