Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota

„Ruošiu baltą mišrainę šeimai, o sau šiek tiek gaivesnę jos interpretaciją. Sakysit kokia gi čia naujiena? Na, taip, gal ir ne naujiena jums, bet taip baltą mišrainę aš ruošiu pirmą kartą. Ji tikrai daug gaivesnė ir lengvesnė, negu mums įprasta balta mišrainė“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvė“ autorė.

„Ruošiu baltą mišrainę šeimai, o sau šiek tiek gaivesnę jos interpretaciją. Sakysit kokia gi čia naujiena? Na, taip, gal ir ne naujiena jums, bet taip baltą mišrainę aš ruošiu pirmą kartą. Ji tikrai daug gaivesnė ir lengvesnė, negu mums įprasta balta mišrainė“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvė“ autorė.

Ingredientai: 4 virtos bulvės; 1 virta morka; 1 virtas kiaušinis; 1 agurkas šviežias; 1 poras; 200 ml konservuotų žirnelių; Pundelis krapų; Druskos pagal skonį; Majonezo, pagal poreikį.

Bulves, morką, virtą kiaušinį ir agurką supjaustome kubeliais, porą smulkiais gabalėliais, krapus pasmulkiname. Nuo žirnelių nupilame skystį ir leidžiame nusivarvėti. Sumaišome daržoves, kiaušinį su majonezu. Pagardiname druska.

 

Gairės:

Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (3)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
toliau skaitykite
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų