• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas pyragas keičia kitą“, rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Vienas pyragas keičia kitą“, rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 6. Užtruksite apie 1 valandą. Kepimo forma 24 cm skersmens. 1 stiklinė – 200 ml.

  • 2 kiaušiniai;
  • 1 st cukraus;
  • 2 v. š. aliejaus;
  • 1 st kefyro;
  • 1 a. š. kepimo miltelių;
  • 2 st miltų;
  • 0,5 a. š. cinamono;
  • 4 obuoliai.

Kiaušinius išsukame su cukrumi ir cinamonu, kol masė pabals ir patrigubės. Supilame kefyrą, aliejų. Įsijojame miltus ir kepimo miltelius. Masę gerai išmaišome. Obuolius nulupmae, išpjauname sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis. Suberiame į tešlą ir gerai išmaišome. tešlą supilame į sviestu pateptą kepimo formą. Dedame kepti į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę apie 40 minučių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų