Ilona rekomenduoja šį varškės tinginį: išeina drėgnas ir sodraus skonio

„Tinginį mes įpratę paruošus šaldyti šaldytuve. Virtuvės mitų griovėjai griauna mitus ir tinginį kepa. Su vaikais išbandėme receptą, puiku! Drėgnas, sodraus bananų skonio, puikus deserto gabalėlis prie puodelio arbatos“, – sako tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

Ingredientai: 390 gr. sutirštinto saldaus pieno; 2 pakelių sausainių (pvz. gaidelis); 2 bananų; 500 gr. kreminės varškės; citrina; kakava.

Susmulkinkite sausainius maždaug 2 cm. skersmens gabalėliais. Varškę išsukite su sutirštintu pienu, citrinos sultimis ir įtarkuokite žievelę. Į kepimo formą ištieskite kepimo popierių. Supilkite 1/3 dalį sausainių, sudėkite smulkintą bananą ir užpilkite dalį kremo.

Tuomet paruoškite dar vieną sluoksnį, viršutinis sluoksnis turėtų būti sausainių. Taip paruoštą pyragą kepkite orkaitėje 180 C. 30 minučių. Iškepus apibarstykite kakava, atvėsinkite.


Rašyti komentarą...
B
Baisiai
2021-10-11 20:08:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
Saldu. Kondensuotas pienas. Brrrrr
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (1)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų