Greiti ir gardūs blyneliai pagal Audronę: nustebsite, iš ko jie pagaminti

„Kelios šiuo metu populiariausios daržovės ir gardūs blyneliai garuos ant jūsų stalo. Be didesnių įžangų skubu surašyti recepto“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Reikės: 250–300 gr. cukinijos (1 vnt.), 250–300 gr. bulvių (3–4 vnt.), 1–2 morkų, 1–2 skiltelių česnako, prieskoninių žolelių, 3 v.š. miltų, 1–2 kiaušinių, pipirų ir druskos, aliejaus kepimui.

Daržovių blynelių receptas

Bulves, cukiniją ir morkas sutarkavau burokine trintuve. Jei susidarys skystis, nupilkite. Į tarkius įmušiau kiaušinius, subėriau miltus, masę pagardinau išspaustu česnaku, pipirais, druska, prieskoninėmis žolelėmis.

Blynelius kepiau keptuvėje ant aliejus, vis juos pavartant iki iškeps. Patiekiau su jogurtiniu padažu (natūralus jogurtas + tarkuotas šviežias agurkas + česnakas ir krapai). Greita ir gardu!


Rašyti komentarą...
A
Aha
2021-08-24 21:01:09
Pranešti apie netinkamą komentarą
Tokius blynus kepu jau daug metų. Man labai skanu.
Atsakyti
0

B
Būtina suvartot. Taip pasakė Greta Thunb
2021-08-25 11:27:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
Atliekas
Atsakyti
0

K
Kai kam
2021-08-25 11:31:17
Pranešti apie netinkamą komentarą
@Aha Konteinerio turinys restoranas. Kiekvienam savo.
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (5)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų