Gardus ir greitas grybų receptas žiemai: skubėkite išbandyti

„Kaip gi ruduo be grybų! Tiesa, pati marinuotų grybų nevalgau, bet vyras šiuos įvertino teigiamai“, – sako tinklaraščio „Baltoje lėkštėje“ autorė Justina.

Marinatui: 2 litrų vandens; 7 valg. šaukštų cukraus; 4 arb. šaukštelių druskos; 4 arb. šaukštelių acto; lauro lapų, pipirų, garstyčių grūdelių.

Grybus nuvalome, nuplauname ir apverdame 10–15 min. Nukošiame ir praplauname. Į vandenį sudedame visus marinatui skirtus produktus, išskyrus actą.

Sudedame apvirtus grybus, užverdame. Tuomet įpilame actą ir maišant verdame apie 5–8 min. Supilame į švarius stiklainius ir iš karto gerai užsukame.


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų