Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šios kopūstų salotos tiks prie keptos antienos ar kiaulienos“, – sako tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia.

Šios kopūstų salotos tiks prie keptos antienos ar kiaulienos“, – sako tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia.

REKLAMA

Jums reikės: 1 kininio bastučio, ½ raudonojo kopūsto, saujos kepintų žemės riešutų arba 1v.š. riešutų sviesto, ½ puodelio kokosų pieno, 2–3 v.š. sojos padažo, 2–3 v.š. džiovintų svogūnų drožlių.

Salotų receptas

Blenderiu sutrinkite žemės riešutus, supilkite kokosų pieną ir sojos padažą. Viską gerai išmaišykite, kad masė būtų tirštoka. 

Smulkiai supjaustykite kopūstą ir jį šiek tiek sutrinkite rankomis, kad jis suminkštėtų. Supjaustykite kininį bastutį stambiau, nei kopūstą. Užpilkite padažu ir gerai išmaišykite. Ant viršaus užberkite svogūnų drožles. 

Sudėtingumas: paprasta.

 

 

Vincazzzzzzzzz..............z
Vincazzzzzzzzz..............z
Kazkaip baltoji misraine valgosi daaugg geriau
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų