Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Tai kad čia pats elementariausias teceptas.visi taip gaminam.
Tarkiai dedami į pėdkelnes ir sukami virš galvos kol neliks skysčiu va tep daromi burnos tirpstantis cepelinai
@Marė
Super!!!
Visada darau cepelinus taip pat,o gaunasi vis kitas skonis. Tas pats su kotletais. O be to kiekviena seimininke turi savu gudrybiu.
Tikrai Audronė Timinskienė juodam Kuniškiuos parduotuvėi skundė vysūs .ji vyska matė ir vyska žyno ji mėgsta ant stalo iškart ir netik ten
Prašyčiau atsiliepti tikra žinova, kaip čia yra su tom virtom bulvėm. Krakmolo iš tiesų gaunasi daug. Ačiū.
Audronė, ar gali sugalvoti koki receptą pati,? Čia senas nuvalkiotas receptas, kur virtos bulvės,? ar žinai, kad krakmolas tas pats kai cukrus, kurio reikia atsisakyti. Ir taip jo daug bulvėse. Gėda rašyti nesąmones.
@Jomina
TIKRI cepelinai - visada BE VIRTŲ bulvių !
Na visada sunkiu per marlę kiaurasamtis ?kažin kažin, o šiaip tai kas čia naujo
puikus receptas
Gerai būtų, kad šita "Audronė" dingtų iš eterio : visokius senus ( dar mūsų bobučių ) receptus nuolat pristato kaip "savus atradimus". Ar portalas neturi NORMALIŲ tinklaraštininkių ar tiesiog gerų šeimininkių, kurios pateiktų TIKRAI SAVO receptus , ar bent jau nurodydamos receptų šaltinius...
"Viriau 20-25 min."... Tai KIEK : 20 ar 25 ?! Mažiau "liapsusų" ponia/panele...
"Viriau 20-25 min."... Tai KIEK : 20 ar 25 ?! Mažiau "liapsusų" ponia/panele...
@D.
Nesąmonių nesąmonė.Tu pabandyk iš šiek tiek šaukštu nuspausti tarkim suformuot cepeliną, Tau gausis ištežusi košė. Ką čia mali....
@Varlė
Pratesiant ,suda
@Varlė
Tikrai pritariu
@D.
Šlykštu,užsieniečiai nuo tokių valgių....vemia.
@Slykstu
Tai čia Lietuviškas tradicinis patiekalas,tegul tie užsieniečiai vemia,o kiek mums bėdos.
@Birutė
Uzsienciai vemia dėl gamybos niuansų,krakmolas,tamsejancios bulvės bei jų gaminys,lašinių spirgai ir t.t.,tokių klecku jie neregeje,dėl to ziaukcioja.o kaip rašo,tai tikrai senoviškas vergetu maistas.
@Taip,deja
Matosi, kad raso sveiko, siuolaikinio maisto valgytoja. Tik kazi ar tas maistas, be riebalu, lašiniu, yra toks jau ir sveikas. Tie vargsai valge si ubagu, vargetu maista seniau ir sveikesni buvo, nei dabartiniai ponai, o tiksliau, ponios. Ka darytumėt karo atveju, kokius patiekalus be riebalu gamintumet..ir lašiniai,ir spirgai butu gerai, kad tik butu.
@D.
Tai ta Audrone išmetė iš l ryto,tai čia atėjo su svetimais receptais...
Burnoje tirpstantys cepelinai: šį receptą verta užsirašyti