Rašyti komentarą...
Tai galima dar kartu ir kramtūškę su cepelinu kramtyti
Nusunkti tarkę reikia petkelnėse ir dar dėti spausti tarp storų šlaunų su vyriška pagalba
Seniai taip nesijuokiau..iki ašarų!!! Kai atšils duosiu vyrui sukti tą kojinę lauke.
@Meilė Nu skaniai pasijuokiau.
Kita dienos pusė bus gera
Audronės tik vienas geras ,kad verda cepelinus tik iš tarkuotų bulvių. O jei dar dėti virtų,ar tik iš virtų,tai čia ne cepelinai,o kažkokie kukuliai. Bet nusunkti reikia normaliai ir krakmolo gaunasi natūralaus,o ne tik paspausti su šaukštu. Todėl dar tada reikia iš parduotuvės papildomai krakmolo,kad nepasidarytų iš cepelinų košė.
Pasakos pagal tavo receptas cepelinai košė pavirs reikia dėti virtų bulvių
Nereikia pykti. Nes viskas , kas pamiršta sena yra nauja. Gal kas ir nežino šio recepto.. primena vaikystę.. pabandysiu ir pati pasigaminti. Ačiū Audronei
Pasislepe su tokiu receptu ne seimininke o nelaime virtuveje
Neaišku kur tas šaukštas krakmolo. Jį galima papildomai nuo sezono dėti į taikius jei trūksta, tai pat verdant į sūrimą ir dar truputį į faršą pagal šią pateiktą faršo sudėtį nelabai kas išeina. O jei yra ir byra tai siūlyčiau gero rišiklio taip įdėti, kad mesk per stogą ir nukris sveikas. Juk dabar modernūs laikai tai ir maistas prabangus. Bet po to bėgi į puikią vietą ar pas daktarėlį. Gaminkite saikingai, kad nereiktų klizmos...
@Cepelinai "kaliošas" "Į tarkius "korektūros klaida.
Aš tai nenoriu ,kad tirptų burnoje.noriu kramtyt ir jausti jų skonį
Didesnės nesamonės negirdėjau.
Į viršų