Kalakuto krūtinėlė – 200 g
Česnakas – 1 skiltelė
Imbieras – 10 g
Čili pipiras – 10 g
Raudonoji paprika – ½ vnt.
Svogūnų laiškai – 30 g
Ryžiniai makaronai – 50 g
Teriyaki padažas – 50 ml
Austrių padažas – 50 ml
Kokoso pienas – 100 ml
Kalakutienos krūtinėlę supjaustykite šiaudeliais, apkepinkite puode ant aliejaus. Sudėkite čili pipirą, česnaką, imbierą, raudonąją papriką, supjaustytą šiaudeliais, pakepinkite kartu su kalakutiena.
Supilkite kalakutienos sultinį, Teriyaki ir austrių padažus, ir virkite 10 min. Paragaukite.
Suberkite ryžinius makaronus, pavirkite keletą minučių ir supilkite kokoso pieną.
Užvirus nukelkite nuo ugnies, supilkite į lėkštę ir papuoškite smulkintais svogūnų laiškais.
Nuotraukas ir receptą pateikė „ARVI KALAKUTAI“