Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Gardūs ir sotūs pusryčiai – puikus startas dienos pradžiai“, sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Gardūs ir sotūs pusryčiai – puikus startas dienos pradžiai“, sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 180 gr viso grūdo avižinių dribsnių, 500 ml kefyro, 1 kiaušinio, 0.5. a.š. sodos, žiupsnelio druskos, 1–2 a.š. cukraus (nebūtina).

Avižinius dribsnius sumaliau kavamale. Į dubenį įmušiau kiaušinį, jį paplakiau šakute. Į vos pašildytą kefyrą įbėriau sodos, išmaišiau ir supyliau į dubenį.

Beliko suberti maltus avižinius dribsnius ir viską gerai išmaišyti. Blynelių masę pagardinau cukrumi (galite cukraus išvis nedėti, jei valgysite su medumi ar uogiene ).

Užmaišytą blynelių masę palikau pastovėti 10–15 min. Blynelius kepiau ant lydyto sviesto, juos apkepant iš abiejų pusių. Gardūs, purūs, minkšti blyneliai garantuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų