Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tik iškepęs kugelis labai minkštas, primenantis bandą, vėliau kiek sutvirtėja, bet skoniui tai įtakos neturi. Asmeniškai man, kugelis labiau patinka nei cepelinai“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Tik iškepęs kugelis labai minkštas, primenantis bandą, vėliau kiek sutvirtėja, bet skoniui tai įtakos neturi. Asmeniškai man, kugelis labiau patinka nei cepelinai“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 5 kg bulvių, 2 kiaušinių, 2–3 svogūnų, ~ 0,5 l pieno, 400 gr šoninės, bulvių prieskonių, druskos, aliejaus.

Bulves ir svogūną sutarkavau, įmušiau kiaušinius, supyliau karštą pieną, pagardinau prieskoniais. Keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepinau smulkiai pjaustytus svogūnus ir mažais gabaliukais pjaustytą šoninę.

Apkeptus svogūnus su šonine sudėjau į tarkuotas bulves ir viską išmaišiau. Skardą sutepiau aliejumi ir supyliau tarkuotų bulvių masę. Kepiau įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje ~1 val.

O praeit pro šalį nesigavo? Papylet nuodų ir geriau pasidarė?
Jei rasot recepta rasykit viska aiskiai ,viena reikia uzvirinti ir pilti karsta ir iskart maisyti.daug receptu yra neteisingai parasyta.skanaus
Ot naujieną pasakė,tai kaio kitaip dar kugelis kepamas?
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų