Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota

„Tik iškepęs kugelis labai minkštas, primenantis bandą, vėliau kiek sutvirtėja, bet skoniui tai įtakos neturi. Asmeniškai man, kugelis labiau patinka nei cepelinai“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Tik iškepęs kugelis labai minkštas, primenantis bandą, vėliau kiek sutvirtėja, bet skoniui tai įtakos neturi. Asmeniškai man, kugelis labiau patinka nei cepelinai“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Reikės: 5 kg bulvių, 2 kiaušinių, 2–3 svogūnų, ~ 0,5 l pieno, 400 gr šoninės, bulvių prieskonių, druskos, aliejaus.

Bulves ir svogūną sutarkavau, įmušiau kiaušinius, supyliau karštą pieną, pagardinau prieskoniais. Keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepinau smulkiai pjaustytus svogūnus ir mažais gabaliukais pjaustytą šoninę.

Apkeptus svogūnus su šonine sudėjau į tarkuotas bulves ir viską išmaišiau. Skardą sutepiau aliejumi ir supyliau tarkuotų bulvių masę. Kepiau įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje ~1 val.

Gairės:

Rašyti komentarą...
O
Ona
2021-10-24 15:52:17
Pranešti apie netinkamą komentarą
Oi oi argi jau mes tokios kvailos kad nemokėtume iškepti kugelio na kurios nemoka tai nieko nemoka ir nemokės
Atsakyti
-20

L
Lina
2021-10-24 16:20:45
Pranešti apie netinkamą komentarą
5 kg bulvių? O ne per daug?
Atsakyti
-6

SKAITYTI KOMENTARUS (41)
O Ona 2021-10-24 15:52:17
Oi oi argi jau mes tokios kvailos kad nemokėtume iškepti kugelio na kurios nemoka tai nieko nemoka ir nemokės
Atsakyti
-20
L Lina 2021-10-24 16:20:45
5 kg bulvių? O ne per daug?
Atsakyti
-6
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
toliau skaitykite
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų