REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį siūlome išbandyti tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorės Ilonos varškėčius, kurie tikrai nepaliks abejingų dėl savo skonio ir purumo.

Savaitgalį siūlome išbandyti tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorės Ilonos varškėčius, kurie tikrai nepaliks abejingų dėl savo skonio ir purumo.

REKLAMA

Ingredientai varškėčiams:

  • 400 gr varškės;
  • 2 kiaušiniai;
  • 1 stiklinė miltų;
  • druskos;
  • aliejaus kepimui.

Į varškę įmušti išplaktus kiaušinius, suberti miltus, druską ir šaukštu gerai išsukti. Sutepti rankas aliejumi, imti po šaukštą tešlos ir formuoti apvalų varškėtuką.

Kepti keptuvėje ant aliejaus. Galima valgyti karštus su grietine, bet mes mėgstame drėgnesnius. Į keptuvę įdėti šaukštą sviesto ir 2 šaukštus grietinės, sudėti varškėčius ir patroškinti uždengus 5-8 min. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų