Atrado žaibiškai greitą daržovių rauginimo būdą: puikiai tiks prie kepsnių

„Kai užsimanau raugtų daržovių, tai akimirksniu jas ir pasigaminu. Paruošti daržoves prireiks vos kelių minučių, o skanauti jau drąsiai galima po poros valandų. Tai puikus ir gardus garnyras prie įvairiausių kepsnių“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Reikės: 5–6 agurkų, 10 mažų pomidoriukų (arba 2 dideli, pjaustyti), 5 skiltelių česnako, 1 v.š. druskos, 2 a.š. cukraus, pundelis krapų, žirneliais juodų pipirų ( ~ 6–8 vnt. ), 1 lauro lapelis.

Sausu būdu raugtos daržovės

Agurkus ir pomidoriukus perpjoviau pusiau. Į plastikinį indą sudėjau pjaustytus krapus, į kelias dalis pjaustytus česnakus, juodus pipiriukus, lauro lapelį.

Ant daržovių užbėriau druskos, cukraus ir sandariai uždengiau. Indą su daržovėmis gerai papurčiau ir palikau kambario temperatūroje rūgti (2–3 val.). Skanaus!


Rašyti komentarą...
Šeimininkė
2021-06-08 14:26:56
Pranešti apie netinkamą komentarą
Čia, tipo, raginimas. Nesąmonė
Atsakyti
-3

O
Onutė
2021-06-08 16:35:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
Nebūtina laukti kelių valandų,daržoves supjaustom,dedam krapų,prieskonių truputis aliejaus,rūgštelės,druskos ir valgom
Atsakyti
-4

L
Laima
2021-06-09 12:42:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
Visiškai sąmonė,nepatikėsit kaip skanu,čia gi greitas raugimas pietums ar vakarienei,tinka ir sekančiai dienai.
Atsakyti
-2

SKAITYTI KOMENTARUS (14)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų