REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kai užsimanau raugtų daržovių, tai akimirksniu jas ir pasigaminu. Paruošti daržoves prireiks vos kelių minučių, o skanauti jau drąsiai galima po poros valandų. Tai puikus ir gardus garnyras prie įvairiausių kepsnių“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Kai užsimanau raugtų daržovių, tai akimirksniu jas ir pasigaminu. Paruošti daržoves prireiks vos kelių minučių, o skanauti jau drąsiai galima po poros valandų. Tai puikus ir gardus garnyras prie įvairiausių kepsnių“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 5–6 agurkų, 10 mažų pomidoriukų (arba 2 dideli, pjaustyti), 5 skiltelių česnako, 1 v.š. druskos, 2 a.š. cukraus, pundelis krapų, žirneliais juodų pipirų ( ~ 6–8 vnt. ), 1 lauro lapelis.

Sausu būdu raugtos daržovės

Agurkus ir pomidoriukus perpjoviau pusiau. Į plastikinį indą sudėjau pjaustytus krapus, į kelias dalis pjaustytus česnakus, juodus pipiriukus, lauro lapelį.

Ant daržovių užbėriau druskos, cukraus ir sandariai uždengiau. Indą su daržovėmis gerai papurčiau ir palikau kambario temperatūroje rūgti (2–3 val.). Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų