Gaivi ir gardi mišrainė pagal Rasą: puikiai tiks vasarą

„Kaip aš ją mėgstu, labai skanu, gaivu ir paprasta pasigaminti“, – sako tinklaraščio „Rasos virtuvės užrašai“ autorė.

Reikės: Raudonųjų vynuogių – 2 saujos; Saliero stiebų – 3–4 vnt.; Obuolio – 1 vnt.; Kriaušės – 1 vnt.; Citrinos sulčių (apšlakstyti obuoliui ir kriaušei) – 1/2 vnt.; Saulėgrąžų sėklų – 2–3 valg. šaukštai; Natūralaus jogurto – 100 g.

Į dubenį sudėkite supjaustytą kubeliais obuolį, kriaušę (aš kriaušę nulupau) ir apšlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų. Sudėkite supjaustytus salierus, vynuoges, saulėgrąžas (paskrudintas sausoje keptuvėje) ir užpilkite natūraliu jogurtu, išmaišykite. Skanaus!


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų