Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šviežių kopūstų salotos mano vienos mėgstamiausių, ypač vasara. Jos pagaminamos labai greitai ir puikiai tinka prie mėsos ar žuvies patiekalų. Kopūstų salotas gaminau su paprikomis, bet jei jų neturite, dėkite tarkuotas morkas, šviežius agurkus su konservuotais kukurūzais ir t.t. Patikėkite, šių salotų nemėgti tiesiog neįmanoma“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Šviežių kopūstų salotos mano vienos mėgstamiausių, ypač vasara. Jos pagaminamos labai greitai ir puikiai tinka prie mėsos ar žuvies patiekalų. Kopūstų salotas gaminau su paprikomis, bet jei jų neturite, dėkite tarkuotas morkas, šviežius agurkus su konservuotais kukurūzais ir t.t. Patikėkite, šių salotų nemėgti tiesiog neįmanoma“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 0,5 kg šviežio kopūsto, raudonos paprikos, geltonos paprikos, šviežių krapų, 3 v.š. aliejaus, 0,5 citrinos sulčių, 1 a.š. cukraus, 1 a.š. druskos.

Kopūstų mišrainės receptas

Kopūstą, paprikas ir krapus supjausčiau. Aliejų sumaišiau su citrinos sultimis, cukrumi ir druska. Ragaukite, užpilas turi būti saldžiarūgštis. Paruoštu užpilu pagardinau salotas ir išmaišiau. Skanaus!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų