Rašyti komentarą...
        
 
    Nuoroda nukopijuota
    × Pranešti klaidą                 
 
                                    Kur čia bulviniai blynai?!
                    
    
  
                                    Maistas, vanduo ir miegas yra narkotikai. Užtenka 6-8 bulvių, smulkiai supjaustytų svogūnų 100-150ml, druskos ir kepti ant silpnos ugnies keptuvėje su dangčiu. Skanių narkotikų. 
                    
    
  
                                    Į bulvinius blynus kepimo milteliai? Įdomu kodėl? Tokio dalyko dar neteko girdėt
                    
    
  
                                    Kuo paprasčiau tuo skaniau
                    
    
  
                                    Kaip kepu bulvinius blynus, įpilu kefyro,kiaušinių,druskos,pipirų,kartaais ir svogūno pakepinu, ir kuo skaniausi blynai. 
                    
    
  
                                    Priemaišų blynai  nu kam kepimo miltelių  sūrio kaina bezbožna  bulbaška  du kiaušai druskos ir aliejaus
                    
    
  
                                    Ar ne per daug visur kišamas fermentinis sūris kaip skonio stipriklis? Man bulvinius blynas yra tik bulvės, kiaušinis, svogūnas, druska, jokių miltų ir kitų priedų. 
                    
    
  
                                    Aš į masę įdedu obuolių skilteliu. Tada skanu, pabandykite.. 
                    
    
   @Romualdas
                dedu obuolių skiltelių į miltinius blynus, super! 
                    
    
   @Aš
                Taip,mitinius liuks,bet į bulvinius...
Reikės pabandyti,bet nesiderina...
  Reikės pabandyti,bet nesiderina...
 @?
                Atsimenu, kai buvau vaikas (man 70+), pas baba bulviniai blynai : tarkuotos bulves, kiausinis, druska, kiauliniai taukai. O prie ju  - obuoliu / brukniu kose. 
                    
    
  
                                    taip gaunasi kad sekanciuose receptuose blynai jau neskanus ane
                    
    
  
                                    Kuršiai ir žemaičiai visada bulvinius blynus valgo su uogiene, bet ne su bet kokia tai - bruknių, spanguolių, serbentų ir  kt., panašios.Tarp kitko vokiečių virtuvė labai panaši į žemaičių ir kuršių virtuvę, gal Karaliaučiaus kraštas turėjo tam įtakos. Tik tokios maišalynės kaip pateiktame recepte nei Vokietijoje, nei Žemaitijoje, nei Kuršių krašte neteko girdėti. Tai labiau panašu į dabartinių ieškojimus apjungti tai kas dera ir kas visai nedera...
 
   
  
  
  
  
  
 
Atrado skaniausius bulvinius blynus: receptą užsirašykite iš karto