Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
O siaip neuzsirasykite,o iskart ant siknos issitaturuokite.
,,Samčio užrašai" autorei.Mažai žinote, kad taip rašote.Gimiau ir augau, bei gyvenau Lietuvoje.Esu žemaitė, tačiau vaikystėje ir gyvenime keptus bulvinius blynus valgiau su uogiene, su grietine ir su padažu.Valgėme su kuo kam kas patiko.Nereikia rašyti nesąmonių, kad vokiečiai valgo su uogiene.Antra, likimas pakeitė mano gyvenimo vietą.Gyvenu trisdešimt metų Vokietijoje.Per tą laiką neblogai susipažinau su jų virtuve.Nei senoji virtuvė, nei naujoji to nadaro ką jūs parašėte.Tai gryna nesąmonė.Jokio sūrio vokiečiai į bulvinius blynus nededa ir su uogiene nevalgo.Čia jūsų kliedesiai.Vokiečiai, tai ne lietuviai.Jie savo receptų nekaitalioja ir nemaišo į juos visokių nesąmonių.Jie nuo gimimo kartų kartos valgo maistą kurį gamino jų seneliai ir tėvai.Naujam maistui jie nėra sužavėti ir nelabai ima jo ragauti, žiūri labai atsainiai.Taip kad miela autore, prieš rašydama gerai pasidomėkite.Pagarbiai
@Pensininkė Nijolė
Kiolne valgiau bulvinius blynus su obuoliene
@vida
Dar negirdėjau,kad vokiečiai su uogiene valgytų,kad su obuoliene,tai tikrai
Iš bulvinių blynų padaro jovalą...
Atrado skaniausius bulvinius blynus: receptą užsirašykite iš karto