• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tobulas. Minkštas ir purus it debesėlis, bet tuo pačiu ir labai drėgnas. Be jokių miltų, manų ir kitų dalykų, kurie nėra būtini. Tiesiog varškė, kiaušiniai, šiek tiek cukraus ir wualia“, rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

Tobulas. Minkštas ir purus it debesėlis, bet tuo pačiu ir labai drėgnas. Be jokių miltų, manų ir kitų dalykų, kurie nėra būtini. Tiesiog varškė, kiaušiniai, šiek tiek cukraus ir wualia“, rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

 

Porcijos 4 – 6. Užtruksite apie 1 val: 600 g varškės; 6 kiaušiniai; 100 g cukraus; 1 a. š. druskos.

Varškės apkepo receptas

Varškę kartu su cukrumi ir druska sutriname maisto smulkintuvu (arba blenderiu) iki vientisos masės, kad neliktų varškės gumuliukų.

Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymo. Trynius įmaišome į varškės masę. Baltymus išplakame iki standžių putų. Atsargiai šaukštu įmaišome į varškės masę.

 

Kepimo indą gausiai patepame sviestu. Supilame varškės masę ir kepame įkaitintoje iki 180 laipsnių apie 30–40 min. Apkepą pabarstome cukraus pudra ir valgome su šviežiomis uogomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų