Atrado skaniausią bulvinių blynų tešlą: išeina traškūs ir skanūs

Bulviniai blynai niekada nepabostantis patiekalas. Mano pamėgtas būdas – tarkuoti per smulkią burokinę tarką, kas blynams priduoda papildomo traškumo. O įdėjus papildomų ingredientų, tikrai niekada neprašausite pro šalį“, – sako recepto autorė Edita.

2 porcijoms: 1 kg nuskustų bulvių; 200 g mėgstamos mėsos file; 2 kiaušinių; 1 a.š. džiovintų krapų; 1 a.š. džiovintų česnakų; druskos; padažui: 3 v.š. majonezo; 3 a.š. maltų krienų; žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų.

Bulvinių blynų receptas

Bulves sutarkuokite per smulkią burokinę tarką ir būtinai rankomis nuspauskite skystį nuo jų. Į dubenį dėkite tarkuotas bulves, smulkiai supjaustytą triušieną, išplaktus kiaušinius, krapus, česnaką, pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite.

Kepkite blynus keptuvėje su šlakeliu aliejaus, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. Padažui sumaišykite visus išvardintus ingredientus dubenėlyje. Iškeptus blynus patiekite su padažu.

Šaltinis: Oditėlės blogas


Rašyti komentarą...
V
Valgytoja
2021-07-20 22:49:11
Pranešti apie netinkamą komentarą
Patys skaniausi tarkimiai blynai yra iš tarkių su kiaušiniais, trupučiu druskos ir be jokių priedų, iškepti ant riebalų.
Atsakyti
-1

D
Dalija
2021-07-21 15:35:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
Galima prigalvoti visokių priedų ir variantų, tačiau tikri bulviniai blynai yra iš tarkuotų bulvių masės, kiaušinių ir druskytės (žemaičiai deda truputį miltų, bet man tai nepatinka). Valgome juos iškart ištraukus iš keptuvės. Jei sukrauni vieną ant kito, traškumas dingsta.
Atsakyti
-4

S
Senele
2021-07-21 03:55:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
Pritariu komentarui ,tai tikri bulviniai blynai.
Atsakyti
-2

SKAITYTI KOMENTARUS (12)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų