REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Lauke šalta, bet virtuvėje pas mane karšta. Gaminau šiandien troškinį su faršu. Troškinys pagaminamas gana greitai ir nesudėtingai. Kas mėgstat aštrų troškinį, dėkite čili pipiriukų. Aš nesu aštrių patiekalų mėgėja, tai šįsyk troškinys buvo gaminamas pagal mano receptorius“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Lauke šalta, bet virtuvėje pas mane karšta. Gaminau šiandien troškinį su faršu. Troškinys pagaminamas gana greitai ir nesudėtingai. Kas mėgstat aštrų troškinį, dėkite čili pipiriukų. Aš nesu aštrių patiekalų mėgėja, tai šįsyk troškinys buvo gaminamas pagal mano receptorius“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 300–400 gr kiaulienos/jautienos faršo, skardinės konservuotų raudonų pupelių, skardinės smulkintų pomidorų savo sultyse, 0,5 raudonos paprikos, 2–3 v.š. pomidorų padažo, skardinės konservuotų kukurūzų, 2 svogūnų, 2–3 česnako skiltelių, 0,5 l jautienos sultinio (naudojau  kubeliais), paprikos prieskonių, pipirų ir druskos, šlakelio aliejaus.

Gaminimo eiga

Puode (galite gaminti gilesnėje keptuvėje) ant šlakelio aliejaus pakepinau smulkiai pjaustytus svogūnus, paskui įdėjau smulkintą česnaką, gabaliukais pjaustytą papriką. Viską pakepinau iki daržovės kiek suminkštės.

REKLAMA
REKLAMA

Paskui į puodą sudėjau faršą, pagardinau prieskoniais ir kepiau ~ 7–10 min., vis pamaišant, kad faršo gabaliukai būtų kuo mažesni. Į apkeptą faršą sudėjau pomidorų padažą, konservuotus pomidorus ir supyliau sultinį. Troškinau ant silpnos ugnies ~ 15–20 min. Troškinio tirštumą reguliuokite pagal save. 

Galiausiai sudėjau konservuotas raudonas pupeles ir kukurūzus (ragaukite, jei trūksta kokių prieskonių, dadėkite pagal savo skonį). Dar ~ 10 minučių ir troškinį atjungiau nuo kaitros. Patiekiant galite užsibarstyti tarkuoto sūrio. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų