REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ir kas pasakys, kad šios kopūstų salotos prie pietų kepsnio nėra nuostabios? Grūmojate, kad su majonezu? Na ir kas? Juk ne kasdien. O kartais taip gera, mišrainę gardinti juo. Tiesa man labai patiko į kopūsto į draugiją dar ir ropę pakviesti. Tikrai labai geras skonių derinys ir balansas. Juk valgykime kuo daugiau ir įvairesnių daržovių. Nepamirškime tai, ką augino mūsų močiutės savo daržuose“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Ir kas pasakys, kad šios kopūstų salotos prie pietų kepsnio nėra nuostabios? Grūmojate, kad su majonezu? Na ir kas? Juk ne kasdien. O kartais taip gera, mišrainę gardinti juo. Tiesa man labai patiko į kopūsto į draugiją dar ir ropę pakviesti. Tikrai labai geras skonių derinys ir balansas. Juk valgykime kuo daugiau ir įvairesnių daržovių. Nepamirškime tai, ką augino mūsų močiutės savo daržuose“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 4. Užtruksite apie 10 min: 0,5 baltagūžio kopūsto; 2 morkos; 1 ropė; 1 obuolys.

Padažas: 1 v. š. kaparėlių; 4 maži marinuoti agurkėliai; 1 v. š. garstyčių; 1 skiltelė česnako; 4 v. š. majonezo.

Mišrainės receptas

Kopūstą supjaustome ruoželiais, morkas, ropę ir obuolį sutrakuojame šiaudeliais. Padažui skirtus produktus sumaišome. Gardiname salotas.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų