• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Naminė virta višta – gėris ne kitaip. Jeigu iš tokios esate virę ir ragavę ir sultinį, ir pačią vištieną, suprasite apie ką kalbu. Aš esu laiminga, nes tikrai turiu kokybiškai užaugintos vištienos. Šituo gėriu mane aprūpina mama. Kai išsiviriau sultinio ir liko dar šiek tiek virtos vištienos, ją nukaulinau... Ir pagaminau sau tokias salotas. Valgiau žinoma jas viena. Šeima nebuvo sužavėta, jiems skaniau tiesiog viena virta višta. O man buvo labai skanu. Čia puikiai vištienai į kompaniją įsiliejo lapkotinis salieras ir konservuotas ananasas“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Naminė virta višta – gėris ne kitaip. Jeigu iš tokios esate virę ir ragavę ir sultinį, ir pačią vištieną, suprasite apie ką kalbu. Aš esu laiminga, nes tikrai turiu kokybiškai užaugintos vištienos. Šituo gėriu mane aprūpina mama. Kai išsiviriau sultinio ir liko dar šiek tiek virtos vištienos, ją nukaulinau... Ir pagaminau sau tokias salotas. Valgiau žinoma jas viena. Šeima nebuvo sužavėta, jiems skaniau tiesiog viena virta višta. O man buvo labai skanu. Čia puikiai vištienai į kompaniją įsiliejo lapkotinis salieras ir konservuotas ananasas“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 2. Užtruksite apie 10 min

  • 400 virtos vištienos;
  • 4 saliero lapkočiai;
  • 4 – 6 konservuoti ananasų žiedai;
  • 1 raudonas svogūnas;
  • Žiupsnis druskos;
  • Žiupsnis juodųjų pipirų;
  • Majonezo.

Vištieną, salierą ir ananasus supjaustome nedideliais gabalėliais, svogūną smulkiais kubeliais. Mišrainę pagardiname druska, pipirais ir dosniai maišome su majonezu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų