Vienos aludės lankytojai Jorko mieste kraustosi iš proto dėl naujo patiekalo – voverienos pyrago su bulvių koše.
Jau anksčiau „The Black Swan“ aludė savo klientams yra siūliusi patiekalų iš triušių ir balandžių.
„Vovierienos pyragas susilaukia puikių atsiliepimų, o žmonės nepaliauja teirautis, ar jo dar turime“, - teigė aludės šeimininkė ponia Cross.
Idėja gaminti patiekalus iš vovierienos kilo ponios Cross vyrui, o ši rado geriausius receptus jai paruošti.
Pasak jos, vovieriena primena mėsiningą triušieną.
Tiesa, egzotiškasis pyragas tapo toks populiarus, kad aludės šeimininkams baigėsi vovierienos atsargos. Jie šiuo metu vovierienos papildymo laukia iš mėsininkų.
Mėsininkams tuo tarpu ją pristato jėgeriai, kurių užduotis – retinti pilkųjų voverių gretas, siekiant išsaugoti Britanijai būdingas raudonąsias.