REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Aušrinė pasakoja apie pokyčius (nuotr. asm. archyvo)

Žavi, kerinti ir pasitikinti savimi. Tokių hitų kaip „Mano berniuk“ ir „Gėlė“ atlikėja. Legendinė dainininkė Aušrinė Gerikienė neslepia – ji iki šiol neatsigina gerbėjų dėmesio, o jau netrukus pakvies visus į savo koncertinį turą.

17

Žavi, kerinti ir pasitikinti savimi. Tokių hitų kaip „Mano berniuk“ ir „Gėlė“ atlikėja. Legendinė dainininkė Aušrinė Gerikienė neslepia – ji iki šiol neatsigina gerbėjų dėmesio, o jau netrukus pakvies visus į savo koncertinį turą.

REKLAMA

Vyrui trūksta dėmesio

Išgarsėjusi tikrosios išdykėlės sceniniu vardu, dabar Aušrinė pasakoja ateities planus ir tikisi toliau džiuginti Lietuvos publiką mėgstamomis dainomis.

Panašu, kad savo koncertiniu turu, kurį surengs jau rudenį, nustebins ne vieną gerbėją. Ji pasakoja ne tik apie grandiozinius planus, bet ir apie dainų pasirinkimą, kuris nustebins ne vieną garsios dainininkės gerbėją. 

Paklausėme Aušrinės, kokie praėję metai jai buvo kūrybine bei asmenine prasme, ir kaip pavyksta išlikti jaunatviška ištisus metus?

REKLAMA
REKLAMA

„Šie metai man ypatingi. Turiu daug planų. Rudenį planuoju surengti 25-erių metų scenoje koncertinį turą ne tik Lietuvoje, bet ir Anglijos, Vokietijos, Airijos ir Olandijos lietuviams. Šiuo metu vyksta pasiruošimas ir derinimas.

REKLAMA

Esu kūrybiniame procese. Sausio mėnuo yra šiek tiek laisvesnis po koncertų, todėl atsirado laiko kūrybai ir apmąstymams“, - prisipažįsta Aušrinė.

Dainininkė dainavimą vadina savo gyvenimu. „Savęs atiduodu labai daug ir dainavimas yra labai svarbus. Kartais vyras jau skundžiasi, kad mažokai dėmesio gauna namie, bet supranta ir palaiko, nes žino, kad taip nesitęs visada.

Kol turiu daug užsakymų ir kvietimų dainuoti, tol turiu ir judėti. Ateis laikas ir kažkada galėsiu tiesiog sėdėti namie bei džiaugtis prisiminimais, kaip buvo linksma ir smagu“, - šypteli atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA

Gauna gerbėjų laiškų

Gana dažnai žmonės gailisi to, ko nepadaro. Būtent to labai bijo garsi moteris. „Nenorėčiau ateityje gailėtis, kad nepadariau visko, ko norėjau. Noriu padaryti labai daug.

Šiuo metu rašau naujas dainas, atrinkinėju iš senų dainų repertuarą taip, kad galėčiau atgaivinti ir atnaujinti tai, kas buvo populiaru prie 20 ar 25 metus.

Būna, kad gaunu laiškų iš gerbėjų. Jie prašo perdainuoti vieną ar kitą dainą, kuri sukelia jiems malonius prisiminimus iš jaunystės“, - pasakoja Aušrinė.

Bando atsikratyti priaugto svorio

Šventinis laikotarpis Aušrinei buvo negailestingas – ji tikina priaugusi nemažai svorio, todėl dabar suskubo sportuoti. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Pradėjau sportuoti, priaugau nemažai svorio. Pradėjau sportuoti „Kangoojump“. Tai puikus laiko praleidimas ir energijos užtaisas visai dienai. Tikiuosi, kad padės atsikratyti dar ir priaugtų kilogramų.

Turiu laiko sau, todėl kiekvieną dieną einu į masažus bei fizioterapijas, randu laiko apsilankyti ir baseine bei pasilepinti sūkurinėmis voniomis bei pirtelėmis“, - pasakoja Aušrinė.

Kratėsi sceninio vardo

Vis tik A. Gerikienės gyvenime būta ir pauzių – viena tokių trūko penkerius metus. Pavargusi nuo dainavimo, dėmesio ir koncertų gausos, ji buvo nusprendusi gyventi kaip ir visi žmonės. Ketino eiti į darbą, gaminti maistą. Tada ji išmėgino save barmenės ir kirpėjos administracijos srityje.

REKLAMA

„Kuo tik nebuvau... Vis tik atėjo laikas, kai vyras pasakė, kad geriau turėčiau dainuoti. Iki šiol esu dėkinga vyrui, kad šis mane paragino. Vėl turiu savo klausytojus, gerbėjus ir esu labai laiminga“, - juokiasi moteris.

Ar neerzina, kai iki šiol gerbėjai ir aplinkiniai Aušrinę vadina išdykėle? Ar šis sceninis vardas kelia malonias emocijas? „Kai po pertraukos grįžau į sceną, man buvo sunku atsikratyti jaunystės pseudonimo.

Mane vis dar vadino tikrąja išdykėle, nors aš ir stengiausi publikai save pristatyti kaip Aušrinę. Deja, klausytojai manęs tokiu vardu nepažino.

Laikui bėgant sugalvojau sutrumpinimą ir pasivadinau tiesiog „T&I“. Tokiu deriniu buvo sukurtas mano naujasis logotipas“, - prisimena moteris.

REKLAMA

Skandalai – praeityje

Daugelio dainininkų ir garsių žmonių neaplenkia ir skandalai. Dažnai jie net padeda siekti populiarumo ir sėkmės. Vis tik Aušrinė tikina, kad skandalai – jau praeityje.

„Mano amžiuje skandalų nebereikia. Aš tik noriu dainuoti. Norėčiau sudalyvauti laidose, kur galėčiau padainuoti be jokių pokalbių ir apkalbų.

Savo asmeninio gyvenimo stengiuosi neviešinti. Noriu apsaugoti savo artimuosius. Puikiai žinau, ką reiškia, kai pradeda skalauti tavo asmeninį gyvenimą viešai“, - neslepia moteris ir priduria, kad savo gerbėjus bando papirkti meile, nuoširdumu ir muzika, o ne skandalais ar atvirumu.

Įvardijo brangiausią dovaną

Pasiteiravus, ar daug dėmesio ir laiko Aušrinė skiria savo išvaizdai ir ar jau išbandė plastinių operacijų naudą, ji teigia iki šiol to neišbandžiusi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jokių plastinių operacijų iki šio nebandžiau. Tikrai nieko nenaudojau ir raukšlėms mažinti. Myliu save tokią, kokia esu. Manau, kai pats save myli, tada myli ir kiti aplinkui.

Mano grožio procedūros – poilsis“, - prasitaria moteris.

Vis tik, nors pati po chirurgų peiliu dėl grožio ir nesigula, gerbėjų dėmesio moteris sulaukia su kaupu. „Iki šiol prisimenu didžiausią gerbėjo dovaną – auksinį laikrodį. Tai buvo seniai.

Šiuo metu brangiausiai esu gavusi už savo kompaktinį diską – 100 svarų“, - giriasi Aušrinė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų