REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

Avinas

REKLAMA

Stengsitės būti atlaidūs ir gailestingi tiems, kurie jus nuskriaudė, įžeidė. Galbūt paremsite giminaitį, draugą, nepagailėsite nuoširdžių patarimų, arba patys to sulauksite iš artimos aplinkos asmenų. Nenuviltų meilės pasimatymas.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Šiandieninės dangaus įtakos skatins jūsų atvirumą, malonų elgesį su kitais. Galima nauda per reklamą, komercinę ar autorinę veiklą. Jei jums reikia pagalbos ar patarimo, visų pirma kreipkitės į artimus žmones.

REKLAMA

Dvyniai

Būsite geranoriškai ir žaismingai nusiteikę. Daug dėmesio skirsite vaikams, artimiesiems, kažkuo juos nudžiuginsite. Vilios meilės nuotykiai, laisvalaikio pramogos, šou renginiai, sportas, loterijos, kūrybinė veikla.

Vėžys

Būsite tikri darbštuoliai, dėl savęs ir kitų pasiryžę kalnus nuversti. Turėtumėte greitai ir nepriekaištingai atlikti dalykines ir buitines užduotis, o vėliau dar dosniai skirti dėmesio tiems, kurie laukia iš jūsų romantikos, pramogų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tikriausiai teks derinti savo norus ir planus su partnerių, nes tik kompromisinis sprendimas visiems išeis į naudą. Jums gali pavykti įveikti konkurentus, jei mėginate įsidarbinti, arba rasti gerą darbuotoją, jei skelbėte konkursą.

Mergelė

Būsite lengvai išvedami iš doros kelio, lengvabūdiški, domėsitės erotika, finansinėmis avantiūromis. Bus nemažai kalbama apie mokesčius, paskolas, paveldėjimą, draudimą. Kažkuo pasitarnaus ankstesnė patirtis ar buvęs partneris.

Svarstyklės

Jus gali užvaldyti nauji troškimai. Galbūt iš toli atvykęs neabejingas jums asmuo mėgins įsiveržti į jūsų įprastą gyvenimą, kaip nors jį keisti. Arba jūs patys galvosite apie kelionę ar konferenciją, susirašinėsite su žmonėmis iš toli.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Tikriausiai teks kalbėtis, derėtis profesiniais, verslo klausimais, dalyvauti pristatyme, susirinkime. Galbūt bus priimtas sprendimas, kuris jums teikia vilčių dėl platesnių perspektyvų. Bus už ką padėkoti draugui ar net nepažįstamam asmeniui.

Šaulys

Jei bus galimybė, susitikite su gerais bičiuliais, prasiblaškykite, atitrūkite nuo įgrisusių rūpesčių. Mokėkite pasidžiaugti svetima sėkme. Galbūt pavyks atnaujinti jums vis dar svarbų ryšį. Galite gauti darbo pasiūlymą, kurį verta priimti.

Ožiaragis

Galite prisikurti įvairių iliuzijų, rožinių ateities planų. Sieksite patikimumo santykiuose, ištikimybės. Mintys ir jausmai, nukreipti į sportą, politiką, draugystę jums veikiausiai dabar atrodys patys svarbiausi. Galimas slaptas sandoris.

REKLAMA

Vandenis

Emocijų ir įvairiausių minčių sukels dominančio asmens poelgis jūsų atžvilgiu. Jei esate išvykę, ims kamuoti namų ilgesys, o jei sukatės kasdienybės verpete, pradėsite nerimauti, kad jūsų gyvenimas stokoja prasmingumo.

Žuvys

Rėmėjas, gerbėjas nustebins savo dosnumu, arba kaip tik jūs atversite savo kilnią širdį ir piniginę asmeniui, kuris parodys deramą dėmesį, paglostys jūsų savimeilę. Galbūt kas nors grąžins skolą arba pavyks laimėti prizą.

Šaltinis: Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų