REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Moteris pasidalino nuostabiu metodu, kaip namuose pasigaminti indaplovės tablečių, užuot joms išleidus krūvą pinigų.

Moteris pasidalino nuostabiu metodu, kaip namuose pasigaminti indaplovės tablečių, užuot joms išleidus krūvą pinigų.

REKLAMA

Švaros ekspertė išsamiomis instrukcijomis pasidalino savo instagramo paskyroje „@mrs.d.cleaning.reviews“ – ji sako, kad viena indaplovės tabletė prekybos centre vidutiniškai kainuoja 17 centų, o vienos namuose pasigamintos tabletės kaina bus tik 1 centas. Savo vaizdo įraše ji rodo tris priemones, kurių reikės indaplovės tablečių gamybai – tai valgomoji soda, citrinos rūgštis ir indų ploviklis.

Visų pirma ji vieną puodelį valgomosios sodos dubenyje gerai sumaišo su ketvirčiu puodelio citrinos rūgšties. Tuomet ji įpila indų ploviklio – jo užtenka vos vieno šaukšto.

„Kai tik įpilsite indų ploviklio, prasidės cheminė reakcija, viskas užputos“, – aiškina ji. – „Mišinys ims plėstis, putų bus labai daug.“

REKLAMA
REKLAMA

Švaros ekspertė teigia, kad ingredientus reikia ir toliau maišyti, kad išeitų tolygi masė. Gerai viską išmaišius pasiruoštą masę galima krauti į silikoninį ledukų padėkliuką.

REKLAMA

Jį užpildžiusi moteris sako: „Taip viską palikite keturioms valandoms. Galima ir per naktį, jei taip patogiau. Bet mažiausiai turi pastovėti keturias valandas. Jų nereikia dėti į šaldytuvą, galima tiesiog palikti ant stalo ar bet kur kitur, kur jų negalės pasiekti vaikai. Kai mišinys bus sukietėjęs, kiekvieną tabletę atskirai iš padėkliuko išimti labai lengva.

„Jos būna labai kietos. Krašteliai gali truputį trupėti, bet tik vos vos“, – sako ji.

Moteris naudojo obuolių kvapo indų ploviklį. Ji sako, kad tokias namų gamybos tabletes galima laikyti bet kokiame orui nepralaidžiame inde. Jos sumanymo suintriguoti žiūrovai nusprendė šį receptą išbandyti patys ir pasigaminti įvairiausių kvapų indaplovės tablečių.

Vienas jų rašė: „Būtinai išbandysiu namuose. Koks geras sumanymas!“

„Nežinojau, kad taip galima!“, – komentavo kitas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų