REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Sandra parodė, kaip pasigaminti įspūdingas dirbtines gėles: papuoš kiekvieną šventę	 (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Tikriausiai kiekvienas norime, kad mūsų asmeninės šventės būtų įsimintinos. Prie to gali prisidėti ir gražus šventės dekoras. Jeigu neturite papildomų pinigų, kad galėtumėte pasisamdyti profesionalus, jums gali padėti Sandra Gabalienė. Moteris socialiniuose tinkluose dalijasi vaizdo pamokomis, kaip išmokti pasigaminti įvairias puošmenas savo rankomis.

8

Tikriausiai kiekvienas norime, kad mūsų asmeninės šventės būtų įsimintinos. Prie to gali prisidėti ir gražus šventės dekoras. Jeigu neturite papildomų pinigų, kad galėtumėte pasisamdyti profesionalus, jums gali padėti Sandra Gabalienė. Moteris socialiniuose tinkluose dalijasi vaizdo pamokomis, kaip išmokti pasigaminti įvairias puošmenas savo rankomis.

REKLAMA

Iš Klaipėdos kilusi Sandra Gabalienė kuklinasi ir sako, kad savęs dekoratore nevadintų, nes ji tiesiog labai mėgsta rankdarbius ir kurti kažką ypatingo ir vienetinio. Tačiau moteris juokiasi, kad paprašyta papuošti šventę, tikrai neatsisako ir imasi užduoties su malonumu.

„Dekoru, gėlėmis, spalvomis, rankdarbiais, pradėjau domėtis prieš 8 metus, kuomet atsiradus sveikatos problemoms išėjau iš tuometinio darbo. Aš iš tų žmonių, kurie negali ramiai sėdėti – man reikia veiklos, tad pradėjau žiūrėti  „YouTube“, kas kuo užsiima ir supratau, kad man neblogai išeina daryti gėlės iš popieriaus. Taip gimė idėja pradėti puošti šventes, susikurti „Facebook“ puslapį „Sandrike Party Decor“, daryti gėles pardavimui, o tada jos buvo labai  populiarios“, – pasakoja ji.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak moters, dažniausiai į ją kreipiasi žmonės, kurie nori dekoruoti gimtadienius, kalėdinius vakarėlius ar Naujųjų metų sutikimo šventę. Taip pat jai teko puošti it koncertų bei spektaklių scenas.

REKLAMA

„Daugumą dekoracijų dažniausiai darausi pati. Prisimenu, kai mergina vaikinui ruošė staigmeną „Holivudo“ tema, tąkart veidrodinę sunkią koloną, kurią pati pasidariau, teko tempti ir į ketvirtą aukštą.

Koncertui  skirtam Valentino dienai padariau didžiulę širdį, kurią papuošiau savo darytomis popierinėmis gėlėmis, o scenoje, kurioje vyko Manto Stonkaus ir Manto Katlerio pasirodymas, pastatėme didžiules raudonas rožes ir dar teko savo baldus vežtis iš namų“, – su šypsena prisimena moteris.

Žiniomis dalijasi su kitais

Savo šventes ruošiantiems žmonėms Sandra pataria pasidairyti į vadinamų „vintažinių“ spalvų paletę, nes į madą grįžta tokios spalvos, kaip dulkių rausva, dramblio kaulo, vynuogių ir riešutų.

REKLAMA
REKLAMA

„Šios spalvos yra romantiškos ir neutralios, kurios atgija kartu su tamsiais gėlių tonais, bet ypatingai su antikvariniu dekoru. Šis subtilus derinys yra puikus bet kokiu rudens vestuvių stiliui ar bet kokiai kitai šventei“, – pasakoja ji.

Pati moteris dekoru užsiima jau 8 metus ir per šį laiką įgijo nemažai žinių, kuriomis mielai dalijasi ir su kitais.

Pastaruoju metu ypač populiarūs „Pasidaryk pats“ filmukai, tas Sandra ilgai nedvejojusi pati ėmė filmuoti savo kūrybinius procesus, kad kiti žmonės galėtų  išmokti pasidaryti pamėgtus dekoro elementus.

„Man be galo malonu, kad merginos domisi, žiūri mano vaizdo filmukus. Mano „YouTube“ kanale kol kas nedaug peržiūrų, bet „Tik tok“ tikrai įgavo pagreitį ir pakilo į viršų žiūrimiausių vaizdo klipų tope. Dar paminėsiu, kad spalio mėnesį įvyks kursai-kūrybinės dirbtuvės „Popierinės gėlės“, – šypteli ji,

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ne taip lengva, kaip atrodo

„Pamačius kažką naujo, visada noriu išbandyti padaryti ir negaliu nusiraminti, kol to nepadarau. Mano veikla man teikia pati didžiausia malonumą, aš tai darau su didžiulę meilę ir atsidavimu, o kai gaunu atgalinį ryšį, pliūpsnį gražių komentarų, padėkas, merginos būna asmeniškai parašo komplimentus, tai iš laimės širdis dainuoja“, – džiugiai pasakoja Sandra.

Žiūrint į Sandros nufilmuotus filmukus, atrodo, kad vieną gėlę padaryti labai paprasta ir greita, tačiau tiesa yra kitokia. Padaryti didelę prireikia 3 valandų, o kartais ir daugiau.

„Žinoma, mažesnės daug greičiau pasidaro, aš kaip ir sakau daugeliui kas manęs klausia dėl  šablonų – mano ranka jau atidirbta su popieriumi ir žirklėmis ir aš neturiu šablonų. Viską kerpu iš akies, o jei kažkur suklystu, be problemų ištaisau. O gėlei pasidaryti reikia vos trijų dalykų: popieriaus, žirklių ir klijų“, – sako moteris.

REKLAMA

Sandra sako, kad koronavirusas paveikė ir ją pačią ne tik iš finansinės pusės, bet ir iš psichologinės. Tačiau ji džiaugiasi, kad bent neteko išsižadėti ilgai lauktų atostogų ir pavyko sėkmingai aplankyti artimuosius, o kartu apsilankyti ir kursuose, kuriuos rengė žinoma vestuvių planuotoja-floristė.

„Labai džiaugiuosi sudalyvavusi. Susipažinau su nuostabiomis merginomis, įgijau žinių ir tiesiog smagiai praleidau laiką. Aš be galo dievinu gėles, jų grožį, kvapą ir net iš popieriaus“, – šypsosi ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų