Edita atrado naują šašlykų marinatą: „Labai skanus ir vertas dėmesio“

„Daugelis ko gero turi savo firminius šašlykų receptus, kuriais stebinate savo artimuosius. Bet aš linkusi ieškoti vis naujų ir naujų receptų. Šis marinatas labai skanus ir vertas dėmesio“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.

Jautienos šašlykas (Nuotr. Oditėlės blogas)

Reikės: 500 g jautienos (naudojau veršieną);

Marinatui: 1 stiklinės raudonojo vyno (sauso ar pusiau sauso); 1 nedidelio smulkiai supjaustyto svogūno; 45 ml balzamiko acto; 0,5 a.š. druskos; 0,5 a.š. maltų juodųjų pipirų; 0,5 a.š. maltų česnako miltelių; 0,5 a.š. kajeno pipirų; 0,5 a.š. grūstų čili pipirų; 45 ml alyvuogių aliejaus.

Mėsą supjaustykite maždaug 2,5 cm gabalėliais. Dubenyje sumaišykite marinatui išvardintus ingridientus ir sudėkite mėsos gabalėlius. Marinuokite šaldytuve keletą valandų. Sumaukite gabalėlius ant iešmų ir kepkite.

 


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (2)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų