Justinas atskleidė tobulų keptų bulvių paslaptį: prireiks 2 ingredientų

Justinas Tayloras (40), laisvalaikio prekių kompanijos komandos lyderis, pasidalino savo sugalvotu nuostabiu orkaitėje keptų bulvių receptu – taip kaskart pavyksta iškepti tuo pačiu minkštas ir traškias bulvytes.

Keptos bulvės pagal Justiną  (nuotr. facebook.com)

Maisto mėgėjas internete pasidalino šiuo nuostabiu orkaitėje keptų bulvių su medumi ir garstyčiomis receptu – bulvės taip išeina tobulai traškios. Jei pietums mėgstate ruošti ką nors skanaus, o garnyrui orkaitėje iškepti bulvių, tuomet šis receptas jums tikrai patiks. Tokiu būdu skrudintos bulvės geriausiai tinka prie mėsos su įvairiais padažais.

Daugumai ne visada pavyksta orkaitėje kepant bulves išgauti tobulą traškumo ir minkštumo derinį. Kartais jos išeina per minkštos, kartais per riebios, ištežusios arba be traškaus išorinio sluoksnio. Bet šis receptas viską keičia.

Namuose gaminti mėgstantis Justinas Tayloras (40), dirbantis laisvalaikio prekių kompanijoje, feisbuke pasidalino savo orkaitėje keptų bulvių su medumi ir garstyčiomis receptu. Jis pasidalino keletu savo pagal šį receptą iškeptų bulvių nuotraukų, greta griežinėlio kepto sultingo kumpio, rašoma dailystar.co.uk.

REKLAMA

Savo nuotraukas jis komentavo taip: „Orkaitėje keptos bulvės su medumi ir garstyčiomis. O paskui „Nutella“ desertui.“

Jo įrašą komentavo daugybė žmonių – visiems didžiausią įspūdį padarė auksaspalvės bulvytės. „Daily Star Online“ Justinas sutiko pasidalinti savo receptu.

Ingredientai:

Nuluptos ir supjaustytos baltos bulvės (tiek, kiek norite); Du arbatiniai šaukšteliai garstyčių; Keturi arbatiniai šaukšteliai skysto medaus; Juodųjų pipirų ir druskos pagal skonį.

Gaminimo būdas:

Į dubenį įberkite pipirų ir tada sudėkite garstyčias – viską gerai išmaišykite. Tuomet įdėkite medų. Įkaitinkite kepimo indą, ištepę jį aliejumi, ir į jį įdėkite du valgomuosius šaukštus sviesto su druska. Tuomet sudėkite bulves, ir ant jų užpilkite dalį medaus ir garstyčių mišinio. Kepkite orkaitėje 20 minučių, tada vėl palaistykite mišiniu. Kepkite toliau, laistydami kas 5 minutes, kol bulvės bus traškios.


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (1)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų