REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienis išties gali būti nepriekaištingas. Žvaigždės žada, kad kai kam gali susiklostyti palanki sitaucija meilės reikaluose.

Ketvirtadienis išties gali būti nepriekaištingas. Žvaigždės žada, kad kai kam gali susiklostyti palanki sitaucija meilės reikaluose.

REKLAMA

Avinas

Nors turėsite pakankamai gyvybinių jėgų įgyvendinti profesinius sumanymus, verslo planus, bet dėl netikėtų aplinkybių jūsų planai gali pasikeisti ar atsirasti naujų. Vakare jus džiugins bendraminčių dėmesys, flirtas, meilė.

Tauras

Šiandien seksis daryti įspūdį bendraminčių grupei, priešingai lyčiai. Kuo keisčiau elgsitės, tuo labiau intriguosite ir žavėsite aplinkinius. Tik nepersistenkite, kad nekiltų problemų. Venkite svaigalų, kvaišalų, nepiktnaudžiaukite vaistais.

Dvyniai

Atrodysite įdomūs, paslaptingi, o galbūt patys intuityviai prisiliesite prie kažkokios paslapties ir pasijusite keistai suintriguoti, susižavėję. Siurprizų galite tikėtis iš artimųjų, draugų, pažįstamų.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Jautriai reaguosite į grožį, trokšite harmonijos, romantiškų jausmų. Sumanumą, apsukrumą demonstruosite kūrybiniame ir protiniame darbe, tvarkydami komercinius reikalus, organizuodami pristatymus, renginius.

REKLAMA

perLiūtas

Gali kilti idėjų, kaip jaukiau ir gražiau susitvarkyti buitį, o gal net gyvenimą. Ateis suvokimas, ko labiausiai trūksta iki trokštamos harmonijos. Nusimato verslo, darbo, meilės ar santuokos pasiūlymai. Galite sudaryti ilgalaikę sutartį.

Mergelė

Galimi netikėti susitikimai su žmonėmis, kurie dėl neaiškių priežasčių mintyse nuolat šmėkščiojo pastarosiomis dienomis. Gali užsimegzti svarbus ryšys.

Svarstyklės

Šiandien užplūs geros emocijos. Pajusite, kad su šeimos nariais neverta pyktis dėl buitinių smulkmenų, skonių skirtumo. Jeigu skleisite šilumą vaikams, artimiesiems, jie atsilygins tuo pačiu. Tikėtinos smagios pramogos, meilės pagundos.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Bendrausite su įdomiais, kūrybingais žmonėmis. Jūsų jausmai ir emocijos nusidažys ryškiomis spalvomis. Ypač dėmesingi būsite vaikams, mylimiesiems. Iš jų galite sulaukti siurprizų.

Šaulys

Palanku imtis kažko naujo, jei jaučiatės nusivylę savo išvaizda ar gyvenimo būdu. Galbūt kils minčių, kaip tai keisti ar patobulinti. Viskas klostysis gerai, jei atliksite būtinus darbus. Jūsų dėmesio gali siekti ypatingas asmuo. Padvelks nauja meile.

Ožiaragis

Kažkuo gali nustebinti asmuo, kuriam esate neabejingi arba nuo kurio stipriai priklausote. Tikriausiai apsidžiaugsite, jei turėsite progą kur nors toliau išvykti, pakeisti aplinką.

Vandenis

Beveik visa diena turėtų būti šauni. Aplinkiniai atrodys įdomesni ir mandagesni nei paprastai, į savo veiklą taip pat sugebėsite pažvelgti naujai, nestokosite energijos ir valios. Jūsų įžvalga bei rizika gali pasiteisinti.

Žuvys

Gali būti, kad užplūs filosofinės nuotaikos. Tikėtini svečiai iš toli arba reikšminga kelionė. Savo išmintimi, sąmoju šiandien bet ką nuginkluosite, pakerėsite. Įmanomas šaunus renginys, meilės nuotykis arba pramoga.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų