REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visi mėgsta traškias skrudintas bulvytes, todėl štai patarimas, kuris garantuos skanias bulvytes.

Visi mėgsta traškias skrudintas bulvytes, todėl štai patarimas, kuris garantuos skanias bulvytes.

REKLAMA

Pirmiausia apvirkite bulves. Negalima jų virti iki galo – tiesiog jas virkite tiek, kad suminkštėtų. Tada šakute padarykite griovelius, kurie bulvėms suteiks papildomo traškesio, kai jos iškeps.

Jei naudosite daug aliejaus, jos taps visiškai auksinės. Naudokite manų kruopas ar kukurūzų miltus. Galite apibarstyti pakepintas skilteles manų kruopomis ar kukurūzų miltais, kad sukurtumėte išorinę dangą – tai suteiks papildomo traškumo.

Naudokite metalinę keptuvę. Bulves kepkite metaliniame kepimo inde, o ne stikliniame. Metalas geriau paskirsto šilumą nei stiklas. Skrudinkite jas aukštoje temperatūroje – kuo karštesnė bus jūsų orkaitė, tuo skanesnė bus jūsų bulvių išorė.

Tačiau nenustatykite jo per aukštai maždaug 200 laipsnių bus pats tas. Jei tuo pačiu metu kepsite orkaitėje ir kitus produktus, tiesiog sudėkite bulves į šilčiausią orkaitės dalį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų