Edita atskleidė traškių bulvinių blynų paslaptį: džiaugsis visa šeima

„Bulviniai blynai niekada nepabostantis patiekalas. Mano pamėgtas būdas – tarkuoti per smulkią burokinę tarką, kas blynams priduoda papildomo traškumo. O įdėjus papildomų ingredientų, tikrai niekada neprašausite pro šalį“, – sako tinklaraštininkė Edita.

Bulviniai blynai (Nuotr. Oditėlės blogas)

2 porcijoms: 1 kg nuskustų bulvių; 200 g mėgstamos mėsos file; 2 kiaušinių; 1 a.š. džiovintų krapų; 1 a.š. džiovintų česnakų; druskos;

Padažui: 3 v.š. majonezo; 23 a.š. maltų krienų; žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų;

Bulves sutarkuokite per smulkią burokinę tarką ir būtinai rankomis nuspauskite skystį nuo jų. Į dubenį dėkite tarkuotas bulves, smulkiai supjaustytą mėsos file, išplaktus kiaušinius, krapus, česnaką, pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite.

Kepkite blynus keptuvėje su šlakeliu aliejaus, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. Padažui sumaišykite visus išvardintus ingredientus dubenėlyje. Iškeptus blynus patiekite su padažu.

P. S. kad bulvės nepajuoduotų, galite įdėti 2 tabletes C vitamino.

Šaltinis: Oditėlės blogas

 


Rašyti komentarą...
A
Artūras
2020-05-17 16:46:36
Pranešti apie netinkamą komentarą
Viskas priklauso kokias bulves naudojam.Išaugintos be trašų ir blynai traškus.
Atsakyti
-3

J
Jole
2020-05-17 15:55:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
Ot paslaptis,visą laiką kepu traškius blynus
Atsakyti
-6

G
Gintaras
2020-05-18 10:41:09
Pranešti apie netinkamą komentarą
Su majonezu,be krienu,galima valgyt? A,o koki majoneza rekomenduotumet?
Atsakyti
-1

SKAITYTI KOMENTARUS (9)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų