REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien pradedame laikotarpį tarp dviejų itin galingų pilnačių. Saviugdos trenerė, knygos „Meilė sau arba Kuo atrakinamos moters savivertės durys“ autorė Raminta Lapinskaitė kartu su savo sekėjais pasidalijo, kuo šis laikotarpis bus toks ypatingas.

Šiandien pradedame laikotarpį tarp dviejų itin galingų pilnačių. Saviugdos trenerė, knygos „Meilė sau arba Kuo atrakinamos moters savivertės durys“ autorė Raminta Lapinskaitė kartu su savo sekėjais pasidalijo, kuo šis laikotarpis bus toks ypatingas.

REKLAMA

Ar žinote, kad žengiame į galios laikotarpį metuose? Dviejų pilnačių glėbyje įsiliesime į galingiausią laikotarpį šiais 2020 metais. Nekantrauju su jumis pasidalyti artėjančiomis visatos dovanomis, bet prieš tai kviečiu išsigryninti porą sąvokų, kad kalbėtume ta pačia kalba:

SUPERMĖNULIS – šis reiškinys įvyksta, kai Mėnulis būna labiausiai priartėjęs prie Žemės – pilnatis būna itin ryški ir didelė. Būtent tokiu metu Mėnulio energija būna itin stipri. 2020 m. vyksta 4 superpilnatys. Viena iš jų mūsų laukia jau šį trečiadienį, balandžio 8 d., kita - po mėnesio, gegužės 7 d.

AKSHAYA TRITYA – Rytų astrologinėje tradicijoje minima diena, kuomet dvi svarbiausios ir didžiausią įtaką žmogaus sąmonei darančios planetos – Saulė ir Mėnulis – stoja į pačias stipriausias savo pozicijas ir tai įvyksta kartą per metus. Ši diena skirta svarbiausiems metų projektams pradėti ir drąsiausioms ateities vizijoms kurti.

REKLAMA
REKLAMA

Ir apie viską nuo pačių pradžių...

Balandžio pilnatis dar vadinama rožine, – tai ryškiausias ir stipriausias 2020 m. Supermėnulis, mat Mėnulis bus labiausiai priartėjęs prie Žemės šiemet. Ši pirmoji pilnatis po Pavasario lygiadienio, ženklinanti pavasario jėgą, veržli kaip pro sukietėjusią žemę į dienos šviesą besistengiantys kelią rasti daigai. Būtent ji kaip jokia kita įkūnija norą gyventi, augti, rasti savo vietą po saule.

REKLAMA

Dėl šios veržlumo energijos gali kilti sunkiai suvaldomų vidinių procesų, tad užuot bandžius juos suprasti, išmintingiausia būtų jiems intuityviai atsiduoti, stebėti, ir klausti savęs, kur gyvenimas mane kviečia šių patirčių dėka.

Balandžiui besibaigiant sulauksime metų galingiausios dienos – AKŠAJA TRITJA. Šiukštu – jokių ribų vidiniam polėkiui! Tegul mūsų svajonėms nebūna per aukšto dangaus! Į savo ateitį mes galime kreiptis su meile arba su baime. Kaip šauksi – taip ir atsilieps.

AKŠAJA TRITJA yra nelyginant derlinga meilės žemė, į kurią galime pasėti savo svajonių sėklas ir sulaukti dosnaus visatos palaikymo. Šią dieną kaip jokią kitą metuose esame savo likimo kūrėjai, tik ką mes iš tiesų norime sukurti savo gyvenimo minutėmis, mėnesiais ir metais? Į šį klausimą, kaip ir į kitus pačius svarbiausius atsakymo kreiptis reiktų į savo širdį.

REKLAMA
REKLAMA

Gegužės pilnatis nuo seno vadinama gėlių arba žydėjimo pilnatimi, siejant ją su iš proto nuo žiedų gausos besikraustančia gamta. Ši pilnatis turi tendenciją kreipti mus į pusiausvyros paieškas – peržiemojome, sukaupusios visą gyvybinį potencialą prasiveržėme į saulę, dabar metas žydėti. Gal mums nebereikia tiek skubėti, apsikrauti pareigomis, tikslais, gal mažiau iš tiesų yra daugiau ir metas tiesiog mėgautis? Šio Supermėnulio šviesoje susibalansuojame ir įsiliejame į saulėtojo metų sezono tėkmę.

DATOS:

Balandžio 8 d. ROŽINĖ PILNATIS (Pink Moon)

Balandžio 26 d. AKSHAYA TRITYA

Gegužės 7 d. GĖLIŲ PILNATIS (Flower Moon)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų