REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Intrigos ir problemos dalį Zodiako ženklų lydės nuo pat ryto iki vakaro. Tiesa, kitai daliai nusimato nebloga diena tvarkyti dalykinius reikalus, mokėsite tiksliai apskaičiuoti savo laiką. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

Intrigos ir problemos dalį Zodiako ženklų lydės nuo pat ryto iki vakaro. Tiesa, kitai daliai nusimato nebloga diena tvarkyti dalykinius reikalus, mokėsite tiksliai apskaičiuoti savo laiką. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Šiandieniniai kontaktai, pokalbiai bus nelengvi, bet naudingi. Tačiau meilės reikaluose kategoriškumas, principingumas, šykštumas nieko gero neatneš. Būkite lankstesni ir švelnesni.

Tauras

Su draugais, partneriais gali kilti nesusipratimų dėl bendrai investuotų ar paskolintų pinigų, turto, įtakos sferų, padarytos žalos, ir pan. Dar viena problema - meilės ir sekso poreikio skirtingumas. Galite pasijusti nuvilti.

Dvyniai

Į savo rezgamas intrigų pinkles galite įkristi patys, todėl vertėtų veikti atviromis kortomis, nesislapstant ir negudraujant. Taip problemas išspręsite greičiau ir lengviau. Su meilės objektu šiandien bus beveik neįmanoma suderinti planus.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Draugiški kontaktai ir kitų palankumo apraiškos šiuo metu suaktyvės, bet tik tuo atveju, jei aplinkiniai pastaruoju metu jumis nenusivylė. Kitu atveju gali tekti aiškintis slapto nuotykio arba dėl duotų pažadų, kurių nesugebėjote išpildyti.

REKLAMA

Liūtas

Būsite kupini idėjų ir planų, norėsis komforto, meilės. Tačiau gali būti, kad sparnus kiek pakirps per plona piniginė arba dominantis asmuo neskubės jums pritarti, nors kaip tik to jūs tikėjotės.

Mergelė

Gali pasireikšti blaškymasis nuo vieno reikalo prie kito, o tai sumažins norimų rezultatų tikimybę. Dar blogiau, jei taip elgsitės meilės srityje. Vaikydamiesi kelis „zuikius” vienu metu, patys žinote, ką laimėsite.

Svarstyklės

Būsite emocionalūs ir kaprizingi. Manysite, kad tik jūs žinote, kas teisinga ir naudinga. Galbūt įsigysite kažką naujo buičiai ar savo įvaizdžiui. O jeigu gerai pasilinksminsite, nesistebėkite, jog ištuštėjo piniginė.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Emociškai aktyvi diena. Daug rūpesčių gali sukelti vaikai arba mylimas žmogus, arba kažkas, kas dabar yra užsienyje, kelyje. Nesiimkite, ko neišmanote, nes sulauksite neigiamų padarinių.

Šaulys

Dirbsite ne itin galvodami apie tai, ką darote. Turbūt nerimausite dėl kažkokių asmeninių reikalų, santykių ar sveikatos. Kitų žmonių poelgiai jums gali sukelti problemų.

Ožiaragis

Kils įvairių svajonių, optimistinių planų. Tačiau gali tekti ataušti. Nusivilsite, jeigu per daug tikėsitės iš kitų žmonių, partnerių. Pasistenkite išvengti šeimyninio konflikto.

Vandenis

Tikriausiai būsite seksualūs, jausmingi. Vis dėlto šiandien geriau venkite lengvabūdiškų seksualinių nuotykių, rizikingų finansinių operacijų. Visos šios pagundos gali sukelti problemų.

Žuvys

Šiandien teks imtis daugiau atsakomybės, pareigų. Galimi pokalbiai su autoritetingais asmenimis. Apie save galite išgirsti kalbų, dėl kurių pasijusite įsižeidę. Saugokitės persitempimo, elektros iškrovos, venkite nervingų situacijų.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų