REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, ar Naujaisiais metais jus aplankys sėkmė? O galbūt jau ilgą laiką laukėte savo tikrosios meilės ir svarstote, ar šiemet metai jums bus poringi? Viską sužinokite jau dabar, perskaitę itin išsamų 2020 metų horoskopą visiems Zodiako ženklams. 

Trokštate sužinoti, ar Naujaisiais metais jus aplankys sėkmė? O galbūt jau ilgą laiką laukėte savo tikrosios meilės ir svarstote, ar šiemet metai jums bus poringi? Viską sužinokite jau dabar, perskaitę itin išsamų 2020 metų horoskopą visiems Zodiako ženklams. 

REKLAMA

AVINAS 

Metalinės Žiurkės metų energija ne visai atitinka Avino zodiako prigimtį. Tačiau, tai neturėtų liūdinti. Metai Avinams žada būti tikrai perspektyvūs ir daug žada pokyčių.

Nors vis dar jaučiamas tam tikras apribojimas, energijos stygius, tačiau 2020 metais Avinams bus pravartu mokytis ramumo, lėtos veiklos, bei ateities planavimo.  Tik tokiu atveju galite sulaukti metų globėjos Žiurkės palaikymo.

Metų fonas kalba apie palankias karjeros, profesines galimybes. Norintiems ir siekiantiems įsitvirtinti aukštuose postuose, užimti vadovaujančias pozicijas tikrai turėtų sektis. Iš jūsų reikės tik maksimumo pastangų, kliūčių ( kurių tikrai bus) įveikimo ir daug kantrybės.

REKLAMA
REKLAMA

Finansine prasme Žiurkė žada papildyti jūsų aruodus. Vėlgi, su ta pačia sąlyga, jog būsite kantrūs, kruopčiai ir atsakingai dirbsite. Nenustygstantis ir ugningas jūsų charakteris turėtų būti rimtas tvardomas ir visaip kaip valios pastangomis slopinamas.

REKLAMA

Meilės ir santykių srityje Žiurkė pokyčių nežada. Matyt vyraus įprasta atmosfera. Metų energetika labiau tinka ilgalaikių santykių kūrimui ir puoselėjimui. Palankumo nesulauks trumpalaikių nuotykių ir aistros gerbėjai.

Sveikata turėtų būti gera, jei rūpinsitės savimi. Jums yra prasmės saugoti energiją, vengti nereikalingos ir beprasmės veiklos.

JAUTIS

Ateinantys Žiurkės metai idealūs savo energetika Jaučiui. Jie abu priklauso žemės stichijai. Todėl galima drąsiai teigti, kad ateinantys 2020 -ieji bus vieni geriausių Jaučiam.

Praėjusieji metai kėlė daug sumaišties ir skatino Jaučius elgtis pernelyg impulsyviai ir neapgalvotai. Ir tai ramiajam zodiako atstovui išties tikras iššūkis. Tad 2020 metais jaučiai tikrai atsikvėps ir jausis ypatingai patenkinti.

REKLAMA
REKLAMA

Metai žada išsiskirti padidėjusiais finansiniais interesais. Tai reiškia, kad Jaučiams bus svarbu padidinti savo pajamas, atrasti patikimus uždirbimo būdus. Taip pat metų globėja metalinė Žiurkė žada pripildyti aruodus taupiems ir racionaliems zodiako atstovams.

Pavasarį ir vasarą matyti puikios galimybės išspręsti asmenines problemas. Vieniši turėtų sutikti sau brangų žmogų, esantys santykiuose jus stiprėjantį ryšį. Ateinantys metai žada visais atžvilgiais pagerinti asmeninius santykius, kad ir kokioje stadijoje jie būtų.

Puikios perspektyvos laukia ambicingų Jaučių. Jei turite rimtų karjeros, profesinių siekių, ateinantys metai tam patys tinkamiausi. Ir, labai tikėtina, jog pasiekti bus taip lengva, kad net bus pojūtis, jog sėkmė jūsų angelas sargas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bendrai, jaučiams metai žada būti tikrai geri. Matyti didelės ir reikšmingos perspektyvos, nauji šansai ir proveržiai. Svarbiausia, kad ir Jaučiams kaip oras būtinas stabilumas garantuotas. Nieko nenuspėjamo ir ekstremalaus!

DVYNIAI

Ateinantys 2020 metai Dvyniams gali būti gan neįprasti ir kartais dviprasmiški. Metų globėja Žiurkė neturi planuose pagerinti Dvynių reikalus. Mat pastarasis zodiako ženklas savo energija yra visiškai priešingas.

Dvyniams yra svetimos žemės stichijos idėjos: ramumas ir kryptingumas, pastovumas. Vadinasi, Dvynių zodiako atstovai arba turės pažaboti savo prigimtį ( kas sunkiai įmanoma), kad sulauktų metų globėjos dovanų, arba 2020 -ieji prabėgs be reikšmingų pokyčių.

REKLAMA

Metai gali labiausiai įsiminti stiprėjančia vidine nuojauta. Kai kuriems zodiako atstovams nejuokais stebins būsimų įvykių pajauta, išsipildantys sapnai. Vis stipriau atsiveriantis intuityvusis kanalas įneš tam tikro misticizmo į Dvynių gyvenimus.

Dar svarbus aspektas- kūrybinis augimas. Menininkams ir kūrėjams metai įsimins kaip reikšmingų kūrinių, kūrybinio proveržio laikas. Manę, neturį meniškos gyslelės, 2020 metais tuo stipriai abejos. Metai tikrai puikūs kūrybinei saviraiškai. Atraskite savo individualią kryptį ir sužibėkite.

Yra tam tikra rizika įsivelti į nemalonumus. Jausitės taip, lyg visos apkalbos eina per jus, kiekviena intriga negali apseiti be jūsų dalyvavimo. Tiesiog tam tikra planetų padėtis kalba apie neigiama psichologinę įtaką, norą jumis manipuliuoti, įtraukti į bjaurastį ir purvą. Deja, bet patys tam atsispirti nepajėgsite.

REKLAMA

VĖŽYS

Jautrieji zodiako atstovai jau, matyt, subrendo kardinaliems pokyčiams, kurie 2020 metais tiesiog neišvengiami. Kad ir kaip gyvenime mėgstate ir vertinate stabilų saugumą, Žiurkės metai jums pažers netikėtų ir stulbinančių galimybių.

Tam, kad jas integruotumėte į savo gyvenimus, teks atsisakyti įprasto saugumo, ir drąsiai ( rizikuojant) žengti pirmyn. Baisu, tikrai. Tačiau tikrai verta. Juolab visi iššūkiai, kuriuos priimsite Žiurkės metais, įsitvirtins jūsų gyvenimuose ilgam.

Metai žada asmeninį augimą. Jūsų asmenybės išsivystymo ir ekspansijos lygis per ateinančius metus turi šansą šoktelėti kelis laiptelius aukštyn. Žinoma, tam reikės jūsų pastangų. Noro mokytis, įgyti naujų žinių, įgūdžių. Galbūt keisti profesiją, veiklos kryptį. Pasinaudokite šia galimybe, kitas toks palankus šansas sugrįš tik po 12 metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Didelių laimėjimų turėtų pasiekti ir vadovai, dirbantys aukštuose postuose. Taip pat politikai. Tačiau didžiausios sėkmės ir pripažinimo gali tikėtis kūrybos ir menų srities atstovai, ezoterikai, medikai. Pastariesiems įkvėpimo ir idėjų tikrai nestigs.

Tam tikrų pokyčių gali patirti ir jūsų santykių sritis. Metų globėja siekia ir vertina partnerystės ilgalaikiškumą. Vadinasi, daugiau palaiminimo sulauks esantys tvirtame, laiko patikrintame ryšyje. Jis turėtų įgauti patikimumo, atsakingumo ir savitarpio palaikymo.

LIŪTAS

Ateinantys Žiurkės metai zodiako karaliams atneš didžiausių pokyčių darbo, profesinėje srityje. Matyti reikšmingos darbo vietos kaitos. Nusipelniusiems metų globėjos malonės pasiseks užimti aukštesnius postus, vadovaujančias pozicijas. Aišku, jei bus to verti. Mat Žiurkė dovanų už gražias akis nedalina.

REKLAMA

Tad Liūtams teks irgi paplušėti ir įrodyti savo profesinį nepakeičiamumą. O tinginiams, laukiantiems tik ovacijų ir aplodismentų, metai gali praeiti be reikšmingų įvykių. Taigi, darbas šiemet Liūtus puoš, bet ne karūnos.

Kita svarbi sritis visų metų bėgyje bus sveikata ir su ja susiję rūpesčiai.

Planetos stipriai ir ne visai harmoningai įtakos Liūtų sveikatą, todėl verta kreipti dėmesį į mažiausius jos pasikeitimus (į neigiamą pusę, suprantama), ir skubiai šuoliuoti pas medikus. Jei delsite, yra tikimybė, jog liga taps chroniška. Aktyviems ir sportiškiems Liūtams Žiurkės metais bus sunku išvengti traumų.

Na ir paskutinė smagi naujiena- Liūtų laukia meilės kerai ir aistros. Ypač pirmoje metų pusėje. Priešingos lyties atstovai tiesiog neišvengiamai sieks jūsų dėmesio ir šilumos. Liks tik rinktis. Tikrai malonumų šventė. Aišku tai gali ir būti problema, jei turite antrą pusę, su kuria jau sukate šeimos lizdelį. Visiems kitiems tai matyt nekels įtampos ir karų.

REKLAMA

MERGELĖ

Ateinančius 2020 metus mergelės zodiako atstovai prisimins kaip vienus geriausių ir sėkmingiausių. Žvaigždžių kombinacija visų metų bėgyje žada augimą ir progresą finansų srityje, taip pat profesiniuose siekiuose.

Daugelis savo kruopščiu darbu jau įrodė, kokie yra gabūs, atsakingi ir darbštūs. Todėl metų globėja Žiurkė dosniai apdovanos už nuopelnus. Logiška, kad kylant profesijoje, gerės ir užimamos padėtys, augs ir pajamos.

Ateinančiais metais Mergelės turės galimybę ne tik gerai uždirbti, bet ir sukaupti didelę sumą ( juolab mokate kaip niekas kitas racionaliai planuoti išlaidas). Drąsesni galės investuoti, ar kitaip įdarbinti savo kapitalą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Puikios naujienos svajojantiems  išgirsti amžiną meilės priesaiką. Žvaigždės kalba, kad vienišiams Žiurkė suteiks puikių pažinčių, su perspektyva, žinoma. Na, o visi kiti tik stiprins ir su meile, atsidavimu puoselės esamą ryšį.

Gal yra tik viena problema, planetos įtaka, kuri gali turėti ir neigiamo poveikio.

Reiktų būti atidiems, veltis į situacijas ar reikalus tik gerai išanalizavus. Yra rizika būti apgautiems, apsigauti. Jūsų kelyje gali pasitaikyti bloga linkinčių. Atsargiai rinkitės bendravimo ratą.

SVARSTYKLĖS

Svarstyklių zodiako atstovai visus ateinančius 2020 metus jaus emocinę įtampą. Dažnai lydės dirglumas, susierzinimas, nepasitenkinimas savo gyvenimu. Ir tai puikiai stimuliuos pokyčiams- norėsite keisti tai, kas jūsų gyvenime patiria sąstingį arba atgyveno.

REKLAMA

Bendrai, metų globėja žada daug kardinalių pokyčių daugelyje sričių. Pagrindinė  – jūsų asmenybės pokyčiai. Sieksite tobulėjimo, savęs pažinimo, mokymosi. Ypač drastiškai išguisite iš savo gyvenimo pasenusius įsitikinimus, gyvenimo būdą, draugus. Tai didelių, tačiau gerai apgalvotų pokyčių metai.

Žiurkė žada finansinį pakilimą metų pradžioje, ir nuosmukį pabaigoje. Būsite ypač atsakingi finansiniuose klausimuose, tad pinigų stygiaus nepajusite.

Taip pat yra tikimybė įsigyti nuosavą būstą, arba esamame atlikti rimtą remontą. Namus norėsis puoselėti ne tik dėl estetinio pasitenkinimo. Vis atidėlioję šeimos kūrimą net užkietėję vienišiai turės galimybių sutikti savo porą. Santykiai vystysis labai greitai ir dinamiškai.

REKLAMA

Kitas svarbus jums parodymas- tai kelionės poilsiui arba didelės profesinės ambicijos, susijusios su užsieniu. Matyti didelis judėjimas, aktyvumas kontaktuose. Panašu, kad namie būsite labiau svečias. Ar tai patiks jūsų partneriui? Žiurkė abejoja ir šnibždą, kad pykčių ir ginčių bus.

Metai palankūs bet kokiems mokslams, studijoms. Švieskitės.

Visų metų bėgyje gali stipriai keistis norai, tikslai ir ambicijos. Dar nepamenate, kada tokie veržlūs buvote. Na, tokia trijų planetų galiūnių įtaka gali pasikartoti tik kartą per šimtą metų. Išnaudokite progą.

SKORPIONAS

Ateinantys 2020 metai Skorpionams turėtų įsiminti kaip pakankamai įdomūs, perspektyvūs ir sėkmingi. Tačiau metų globėja Žiurkė sako, kad viso metų gėrio ir galimybių pasieksite tik asmeninių pastangų dėka. Žvaigždės nebus nusiteikusios pildyti visus jūsų norus, jei patys būsite pasyvūs, tingūs ir tik lauksite dangaus dovanų. Žiurkė skatina jau nuo metų pradžios nusiteikti rimtam darbui ir metų gale džiaugsitės savo darbo vaisiais.

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindiniai pokyčiai matyti profesinėje srityje. Čia galimi rimti perversmai darbo vietoje su galimybe užimti aukštas pareigas. Tačiau, kaip ir minėjau anksčiau, jos už gražias akis negausite. Teks įveikti konkurentus, įrodyti savo profesinį pranašumą. Kai kurie skorpionai, matyt, jau pavargo nuo beprasmio skraidymo nuo gėlės prie gėlės. Ir būtent Žiurkės metai supras, kad nori būti su vienu žmogumi. Taigi, laisvo gyvenimo būdo mėgėjams atėjo rimto apsisprendimo metas- santuoka neišvengiama.

Dar yra užuominų apie Žiurkės pripildytus aruodus. Matyt galimybių užkalti gražaus pinigo tikrai bus. Gerai apgalvoję kur pajamas investuoti, ateityje turite šansų tapti finansiškai nepriklausomi. Gera mintis, tiesa? Dar matyti kūrybinio potencialo augimas.

Net patys racionaliausi skorpionai prašneks eilėmis ar ims fantaziją išlieti teptuku. Ir tai gali būti vienas iš maloniausių atsipalaidavimo momentų.

ŠAULYS

Ateinančiais metais vien filosofavimų neužteks, kad ir kaip mėgstate deklaruoti savo išmintį. Žiurkė – darbštus ir žemiškas gyvūnas, todėl šauliams seksis tik naudojant Žiurkės strategijas. Kitu atveju metai prabėgs veltui. Arba malonumui.

Didžiausią ir reikšmingiausią metų temą galima priskirti pinigams. Ne trys planetos turės šiai sričiai įtaką, vadinasi, judėjimo tikrai bus. Pirmiausia metų globėja pataria reikšmingai peržiūrėti savo biudžetą ir jau nuo metų pradžios kruopščiai skaičiuoti pinigų judėjimą ( tiek į piniginę, tiek ir iš jos).

REKLAMA

Iš prigimties esate dosnus ( ne tik sau, bet ir kitiems), tačiau 2020 metais šią savybę verta užkonservuoti. Mat planetų įtaka bus tokia, kad kartais gali tekti rimtai taupyti. Tiems, kurie bijo, kad vis tik savo dosnią širdį suvaldyti nepavyks, yra prasmė surasti patikimą finansininką ( na, kad prižiūrėtų jūsų turtų skrynią).

Bus ir gerų galimybių užsidirbti tiek, kad užteks viskam, net ir liks. Žvaigždės pataria pajamas investuoti, išleisti spėsite bet kada.

Žvaigždės kalba apie didelį aktyvumą ir važinėjimą. Didelis kilometražas metų gale jus tikrai nustebins. Išvykos daugiausia bus susiję su komandiruotėmis, stažuotėmis ar kitokiais mokslais.

Matyti galimi pykčiai ir nesutarimai. Daugiausia su antrąja puse. Suprantama, kad jums taikytis nebūdinga ( nes juk esate visada teisius), tačiau vardan taikos verta. Juolab Žiurkė puoselės ir rūpinsis tik tvirtais santykiais.

Sveikata žada būti gera. Kaip tik metai bus palankūs sveikatos stiprinimui ir formų tobulinimui ( per praėjusius metus daug šio zodiako atstovų suapvalėjo).

Ir nustokite mokytis vaikus kaip gyventi. Jie nori patys suprasti, kas jiems svarbu.

OŽIARAGIS

Ateinančiais 2020 metais jūsų laukia sėkmė visame kame. Po kelis metus iš eilės jums tikrai sunkiai sekėsi atsipalaiduoti. Vis tekdavo nugalėti  kylančias kliūtis, patirti sunkumus ir negandas. Žiurkės metais jums bus suteikta galimybė atsipalaiduoti, įkvėpti gyvenimo lengvumo pilna krūtine.

REKLAMA

Pagrindiniai pasiekimai matyti profesinėje srityje. Pagaliau jus pastebės ir atitinkamai įvertins už įdėtas pastangas – matyti paaukštinimai, oresnės  pareigos ir, žinoma, didžiausia pagarba. Viso to tikrai nusipelnėte savo atkakliu ir kruopščiu darbu, ką labai mėgsta metų globėja Žiurkė.

Atitinkamai matyti augančios pajamos. Tačiau neverta atsipalaiduoti ir nerti į pirkimų malonumą. Žiurkė rekomenduoja kruopščiai kaupti turtą. Per metus tai gali tapti apvalia investicija, kurią galėtumėte įdarbinti. Juk visai smagu būtų tapti finansiškai nepriklausomu artimoje ateityje.

Metai palankūs asmeninių santykių kūrimui, bei esamų stiprinimui. Jūsų optimizmas ir puiki nuotaika žavės priešingos lyties atstovus, tad tikrai maudysitės dėmesyje.

Žiurkės metai užsimena apie išsilavinimo įgijimo svarbą. Šią puikią investiciją į save galite realizuoti kaip tik 2020 metais.

Geras laikas mokslininkams, keliautojams, dėstytojams.

Ateinantys metai labiau jus orientuos į materialinius tikslus, tokiu būdu mėgins nukreipti dėmesį nuo vidinių ( jausminių, emocinių) poreikių. Atminkite, kad visame turėtų būti balansas ir skirkite deramą dėmesį savo sielai.

VANDENIS

Vandeniams ateinantys Žiurkės metai žada turtingas galimybes ir naujas patirtis. Bus puikių progų, kurias laiku pastebėkite ir išnaudokite. Nelaukite, kol Fortūna viską paklos po kojomis.

REKLAMA

Esminių pokyčių galite sulaukti profesinėje srityje. Gali būti ryškūs pokyčiai, karjeros galimybės. Bėda tame, kad esate laisvos sielos, todėl samdomas darbas jus vargina. Yra puikių žinių – Žiurkės metai jums suteiks šansą imtis savo verslo. Visi žvaigždžių palaikymai nukreipti jūsų svajonių įgyvendinimui.

Tiems, kurie jau turi savo asmeninį verslą, žvaigždės rekomenduoja turėti aiškų planą ir jo tvirtai laikytis visų metų bėgyje. Yra pavojų, jog papūtus netikėtiems permainų vėjams, nukrypsite nuo savo kelio. Tada būkite tvirti ir kryptingi.

Kita puiki žinia palies jūsų asmeninių santykių sritį. Nuo vasaros jūsų akiratyje gali pasirodyti žmogus iš jūsų praeities. Verta įsiklausyti į širdies jausmą, ir tik tuomet reaguoti. Žvaigždės tiki, kad ledai ištirps ir bus dar vienas laimingas ryšys.

Tiems, kurie turi savo porą, Žiurkės metais saitus stiprins šeimos pagausėjimu. Metai pagal savo energiją ypač tinka vaikų pradėjimui.

Reiktų būti pasiruošusiems netikėtiems pokyčiams. Jų tikrai bus. Ne kartą jausitės, lyg viskas, ką suplanavote metų pradžioje, griūva. bet juk permainos įneša naujų vėjų į gyvenimus. Tad pasitikite jas džiugiai.

Yra nuorodų, jog verta visų metų bėgyje išlaikyti tam tikrą slaptumą. Mažiau viešo ir atviro gyvenimo, tuo jums geriau. Tai padės saugoti metų energetinį užtaisą iki pat metų pabaigos.  Juk nebūtina pasauliui žinoti viską,  kas vyksta jūsų gyvenime.

REKLAMA

ŽUVYS

Ateinantys 2020 metai Žuvų zodiako atstovams žada būti gana aktyvūs. Žiurkė palankiai įtakos daugelį Žuvų gyvenimo sričių, tačiau jums patiems teks nemažai pasistengti, kad rezultatai džiugintų.

Dėl palankių planetų įtakos ateinančiais metais Žuvims teks daug dirbti, jei planuojate savo darbe pasiekti kažko daugiau ir aukščiau. Pakankamai geri metai ieškantiems geresnio darbo: bus gerų pasiūlymų, tik likite budrūs. Metai taip pat palankūs verslo atstovams, bei planuojantiems jo imtis jau 2020 metais.

Matyti augantis kūrybinis potencialas. Ateinantys metai žada įkvėpimą menininkams, kūrėjams, žodžio virtuozams.  Leiskite sau kurti, ginkite visas baimes ir abejones šalin.

Metai žada gerą laiką siekiantiems asmeninio tobulėjimo ir augimo. Žvaigždžių padėtis visų metų bėgyje kurs situacijas, kuriose augsite ir stiprėsite, jūsų asmenybė atsiskleis visu stiprumu ir grožiu. Palanku mokytis, tęsti studijas ar įgyti naują profesiją.

Būkite dėmesingi naujoms pažintims. Sutiksite įtakingų ir svarbių žmonių, kurie gali gerokai įtakoti jūsų pasaulėžiūrą, savęs suvokimą, savivertę. Yra tikimybė, kad Žiurkės metus užbaigsite pasitikintys savimi ir puikiai jaučiantys asmeninę galią.

Metai gali įsiminti kaip svarbūs ir reikšmingi. Bus ir netikėtų permainų. Tačiau neišsigąskite, likite  drąsūs ir pasitikite pokyčius atvira širdimi.

Galimas aistringas romanas. Nesitikėkite iš jo daug. Mėgaukitės ir apie nieką negalvokite.

Šaltinis: asmeninisastrologas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų