Vargina celiulitas? Venkite šių maisto produktų

Norėdamos įveikti celiulitą turite sveikai maitintis, daugiau mankštintis ir naudoti specialius kremus. Taip pat svarbu vengti maisto ar gėrimų, kurie gali paskatinti celiulito atsiradimą, tad jų valgyti kuo įmanoma mažiau, teigia usefulbeautytips.net.

Celiulitas (nuotr. 123rf.com)

Baltas cukrus – kai kurie dietologai cukrų vadina tikru nuodu, nes jame nėra jokių naudingų medžiagų, tik tuščios kalorijos, kurios veda link nutukimo ir celiulito formavimosi. Taip pat gadina dantis ir padidina 2 tipo diabeto riziką. Galite naudoti kitus saldžius produktus, tokius kaip medus, rudasis cukrus, cukranendrių cukrus, agavos sirupas, klevų sirupas ar vaisių sirupas.

Valgomoji druska – valgomoji druska yra rafinuota ir labai kenksminga. Joje yra natrio chlorido, kuris organizme užlaiko vandenį ir veikia kraujotaką. Jūs galite pakeisti ją jūros arba Himalajų druska, turtinga mineralų, reikalingų organizmui.

Gruzdintas maistas – šiuose maisto produktuose yra daug kenksmingų riebalų. Gruzdinti labai aukštoje temperatūroje, riebalai yra toksiški ir yra įsisavinami kūno audiniuose. Galite išbandyti kitus maisto ruošimo būdus: kepti ant grotelių, troškinti arba kepti keptuvėje.

Alkoholiniai gėrimai – alkoholis tiesiogiai nesukelia celiulito, bet sutraukia odos kraujagysles. Jame taip pat yra tuščių kalorijų, kurios gali sukelti nutukimą. Šie gėrimai skatina kūno skysčių susilaikymą ir padidina riebalų sankaupas ant šlaunų, rankų ir pilvo.


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų