REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žvaigždės Zodiakams šeštadienį pažers romantišką ir intriguojantį. Nestigs naujų pažinčių, netikėtų svečių ir dėmesio iš aplinkinių. 

Žvaigždės Zodiakams šeštadienį pažers romantišką ir intriguojantį. Nestigs naujų pažinčių, netikėtų svečių ir dėmesio iš aplinkinių. 

REKLAMA

Avinas

Seksis bendrauti su nepažįstamais žmonėmis. Jums gali pasisekti, jeigu ieškote kontaktų su užsieniečiais. Svarbios bus ir estetinės, etinės vertybės. Galima kelionė, svečias arba žinia iš toli.

Tauras

Šiandien būsite labiau linkę įtemptai dirbti nei tingiai atostogauti. Nieko neveikimas kels nerimą.

Dvyniai

Pasistenkite būti geresni tiems, kurie jus myli ir jumis rūpinasi. Regis, noriai dalyvausite kolektyviniuose reikaluose, masiniuose renginiuose. Galite tikėtis intriguojamų pasiūlymų, linksmo flirto.

Vėžys

Šiuo metu gali kilti pagunda leistis į slaptas aferas. Neskubinkite įvykių. Galite išprovokuoti nereikalingas apkalbas, todėl stenkitės daugiau būti stebėtojais nei veikėjais, venkite lengvabūdiškumo.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jums seksis romantiniuose ieškojimuose, kelionėje. Gali aplankyti kūrybinis įkvėpimas. Regis, pajusite savyje potenciją siekti kažko daugiau nei iki šiol.

REKLAMA

Mergelė

Šiandien tyliai ir nepastebimai turėsite galimybę ištaisyti klaidas, susitarti dėl naudingų dalykų, papildomo uždarbio ar kt. Pravartu klausytis, ką mąsto ir kalba kiti , tai išeis į naudą.

Svarstyklės

Nebloga diena naujiems sumanymams bei įvairioms problemoms spręsti, tik reikėtų viską nuosekliai susiplanuoti ir nesiblaškyti. Yra tikimybė, kad ir asmeniniai santykiai pakryps norima linkme. Galite sulaukti svečių.

Skorpionas

Šiandien jums labiausiai norėsis išvengti viešumo, atsakingų bei oficialių reikalų ir kalbų. Trokšite pasimėgauti ramybe namų aplinkoje arba gamtoje.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Tikriausiai pasijusite patrauklūs, reikalingi ir protingi. Tikėtinas didelis sportinis ir kūrybinis aktyvumas. Kūrybos srityje arba dėl vaikų galite nuveikti itin daug. Meilės fronte daugės viltingos romantikos.

Ožiaragis

Šiandien būsite nusiteikę padirbėti. Jeigu atostogaujate, turbūt uoliai imsitės ūkinių darbų.

Vandenis

Nepaisant įvairių peripetijų dalykiniuose ir asmeniniuose santykiuose, nebejausite tokios vidinės ir išorinės trinties kaip anksčiau. Gebėsite išreikšti draugiškumą, partneriškai elgtis.

Žuvys

Galite turėti reikalų, susijusių su investicijomis. Vis dėlto gali pritrūkti praktiškumo, įgyvendinant planus. Tikriausiai nerimą kels suplonėjusi piniginė.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų