REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia ateinančią savaitę? Pateikiame jums išsamią astrologo Naglio Šulijos prognozę visiems dvylikai Zodiako ženklų.

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia ateinančią savaitę? Pateikiame jums išsamią astrologo Naglio Šulijos prognozę visiems dvylikai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas. Nuotaikos su kuo nors ar dėl ko nors kautis tikriausiai nebus, darbe vyraus įprasti darbai, tad bus galima užsiimti asmeniniais reikalais. Viena galimų sričių – namai, būstas – imtis čia pertvarkymų, remonto metas labai geras. Atrodo, sėkmė lydės ir siekiant piniginės naudos.

Jautis. Būsite atsipalaidavę, jausmingi, linkę pasimėgauti prieinamais gyvenimo malonumais. Puikiai seksis bet kokia su menine veikla susijusi kūryba. Nebus keista, jei ir jausmai rastų priežastį atsiskleisti. Nuo savaitės vidurio ir piniginiai reikalai atrodys vis geriau.

Dvyniai. Savaitės pradžia bus tas lūžio taškas, riba, už kurios tapsite daug veiklesni, linksmesni ir spartesni, galima sakyti, jog būsite geriausioji „aš“ versija. Bus lengva imtis bet kokios veiklos, kuri tik dabar svarbi, o ypatinga sėkmė lydės dirbančius su žiniomis, informacija. Gerės ir piniginiai reikalai.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Kažkokia susispaudusi vidinė spyruoklė vers eiti, judėti, siekti. Atrodo, tai ir seksis daryti, o vyraujanti kryptis bus į asmeninius reikalus, mat profesijos srityje aplinkybės didelės veiklos greičiausiai neskatins. Labai palankus metas sportuojantiems.

REKLAMA

Liūtas. Antradienį pasikeis vidinė būsena – tapsite atviresni, smalsesni, judresni, atsiras dar didesnis poreikis plėsti akiratį ir dalytis mintimis bei puikia nuotaika su artimais draugais. Darbe sėkmė ir įkvėpimas lydės tuos, kurių veikla susijusi su grožio, patogumų kūrimu, galbūt menu.

Mergelė. Atrodo, darbe darbo tikrai nestigs – ir vėl. Viską reikės (bet ir pavyks) daryti greitai ir net šiek tiek žaismingai, produktyvumas bus didelis. Nenorintys dirbti gali rinktis kelionę, kuri žada ir puikų poilsį, ir daug malonių įspūdžių – metas būtų labai palankus. O įdomios veiklos gali pasiūlyti artimi draugai.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Aplinkybės gali sutapti taip, kad darbe daugės darbo, galbūt gana svarbių užduočių. O ir jėgų bei noro būti geriausiems nestigs, dėl to nuveikti pavyks išties nemažai. Tačiau nuo darbų ir rūpesčių galima nerti į kelionę, kurios metu derės poilsio ir pažintiniai motyvai – metas būtų labai palankus.

Skorpionas. Nedidelių, tačiau gana svarbių, dėl to neatidėliotinų darbų gali būti išties nemažai. Jėgų per šią klampynę prasiveržti irgi nestigs, tad – viskas gerai, klamposite. Taip pat ateis vis palankesnis metas rūpintis sveikata, galima ir sava. Labai nudžiuginti gali santykiai su kai kuriais asmenimis. Gali vilioti mintis vykti į sportinio tipo kelionę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys. Gali būti, kad dabar bus svarbūs asmeniniai ryšiai ir santykiai su kai kuriais, greičiausiai svarbiais jums žmonėmis ar vienu asmeniu. Puoselėti šį ryšį dabar bus labai palankus metas, kita vertus, būtent per jį jus gali pasiekti vertingos, naudingos žinios, informacija. Taip pat dabar labai geras metas rūpintis sveikata.

Ožiaragis. Su kai kuriais žmonėmis sutarti yra tiesiog sunku, ir tiek. Beliks apsišarvuoti kantrybe ir laukti (ne taip jau daug), kol aplinkybės pasikeis. Tikrai nestigs dviejų dalykų – nedidelių darbų ir reikalų, kurių imtis reikės iš karto, ir progų smagiai pasilinksminti. Įkvėpimas lydės ir tuos, kurių veikla susijusi su kūryba.

REKLAMA

Vandenis. Linksmas, smagus metas – džiugins ne tik progos ir galimybės smagiai pasilinksminti, bet ir faktas, kad patys tapote gerokai linksmesni, puikiai sekasi kurti tai, kas linksma, miela ir gražu. Laisvalaikiu verta užsiimti sveikatingumo reikalais, palepinti save.

Žuvys. Atrodo, daugiausia laiko ir pastangų paprašys namų, šeimos reikalai – dabar labai palankus metas užsiimti kūryba būtent čia – gyvenimas greitai taps dar smagesnis ir gražesnis. Taip pat dabar labai patiks sportinio tipo pramogos. O darbas? Darbas, kaip visuomet, pirmadienį. Ir antradienį šiek tiek.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų