REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmuoju Šakių „Vyčio“ klubo naujoku tapo Dominykas Domarkas. Kovingas, siekiantis pergalių ir aikštėje atiduodantis visas jėgas – taip pats save apibūdina 23 metų 185 cm ūgio įžaidėjas.

Pirmuoju Šakių „Vyčio“ klubo naujoku tapo Dominykas Domarkas. Kovingas, siekiantis pergalių ir aikštėje atiduodantis visas jėgas – taip pats save apibūdina 23 metų 185 cm ūgio įžaidėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atakų organizatorius nekantriai laukia artėjančio Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) sezono, kuris jam bus jau šeštas. Pastaruosius ketverius metus Vilniaus „Perlo-MRU“ aprangą vilkėjęs D.Domarkas teigia, jog yra patenkintas pokyčiais, ir šypteli – žaidimas „Vyčio“ klube leis jam atsisveikinti su sostine bei grįžti į gimtąjį Kauną, kur žaidėjai lies prakaitą treniruočių metu.

REKLAMA

„Kvietimo į „Vyčio“ komandą sulaukiau prieš kelias savaites ir ilgai nesvarsčiau. Nusprendžiau papildyti ekipą, nes ji sudarė geriausias sąlygas, siekia ambicingų tikslų bei turi profesionalius trenerius – Nerijų Zabarauską, Darių Maskoliūną.

Atsisveikinti su „Perlu“ nebuvo gaila: baigiau bakalauro studijas Mykolo Romerio universitete ir jau norėjau sugrįžti iš Vilniaus į Kauną“, – kalbėjo D.Domarkas.

Krepšininkas taip pat atskleidė, kad buvo sulaukęs ne tik NKL, bet ir užsienio klubų pasiūlymų. „Susidomėjimą reiškė Vokietijos ir Ispanijos ekipos. Tiesa, ne pagrindinių lygų“, – pasakojo kitų šalių klubų vilionėms atsispyręs D.Domarkas.

REKLAMA
REKLAMA

Žaidėjas teigė, jog neįprastas sirgalių valdomos „Vyčio“ komandos formatas jam dvejonių nekėlė: „Juk krepšinis yra visko pagrindas. Tai – krepšinio komanda, o pats projektas man nekėlė klausimų ir buvo net įdomus.“

Kalbėdamas apie kito sezono tikslus įžaidėjas pabrėžė pagrindinį dalyką – asmeniniai pasiekimai jo nedomina, mat svarbiausia bus komandiniai rezultatai.

„Man visada svarbiausia iškovoti kuo daugiau pergalių. Koks bus mano vaidmuo ekipoje, kol kas nėra aišku, bet viskas priklausys nuo manęs. Dirbsiu sunkiai ir stengsiuosi išsikovoti sau kuo svarbesnę vietą“, – kalbėjo D.Domarkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Praėjusį sezoną rinkęs po 13,2 taško, atkovodavęs po 4,8 kamuolio ir atlikdavęs po 4,7 rezultatyvaus perdavimo įžaidėjas buvo pripažintas labiausiai patobulėjusiu NKL krepšininku. D.Domarkas, besižavintis dviem Lietuvos krepšinio legendomis, su šypsena teigia, kad gautą titulą privalės pateisinti.

„Man susižavėjimą visada kėlė Šarūno Jasikevičiaus ir Šarūno Marčiulionio žaidimas. Jie buvo tikri autoritetai tiek man, tiek, manau, daugeliui. Stebėdamas juos stengdavausi kažko išmokti ir pats.

Gavus labiausiai patobulėjusio žaidėjo apdovanojimą šiokia tokia atsakomybė gulė ant mano pečių (Juokiasi). Žinoma, visada malonu yra gauti asmeninių apdovanojimų, tačiau krepšinis – komandinis sportas ir komandiniai nuopelnai yra svarbesni. Pergalės man yra didžiausias apdovanojimas“, – nedvejojo D.Domarkas. „Vyčio“ komanda taip pat jau pasirašė sutartis su Marijumi Užupiu ir Pauliumi Beliavičiumi, o netrukus klubas paskelbs daugiau naujienų iš savo stovyklos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų