REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs Ignalinos atominės elektrinės vadovas, dabartinis korporatyvinių reikalų direktorius Osvaldas Čiukšys savo pareiškimais apie situaciją įmonėje užsiima politikavimu, trečiadienį pareiškė Premjeras Andrius Kubilius.

REKLAMA
REKLAMA

Ministras Pirmininkas teigia, kad energetikos viceministras Romas Švedas pasitraukė dėl asmeninių priežasčių, ir dėl to apgailestauja. Tiesa, pripažįsta, kad profesionalų valstybėje yra ne vienas. Tuo tarpu O. Čiukšio komentarus apie padėtį jėgainėje vadina politikavimu.

REKLAMA

„Dėl buvusio įmonės vadovo O. Čiukšio elgesio aš neturiu daug ko ir komentuoti. Mano įsitikinimu, jo pareiškimai, elgesys, kalba patys savaime iškalbingi. Tai ne pirmas atvejis, kai žmogus, kuriam pasiūlyta trauktis iš pareigų, ima politikuoti. Ar politikavimas ves prie kokios nors aiškesnės politinės veiklos, pamatysime“, – trečiadienį po Vyriausybės posėdžio kalbėjo A. Kubilius.

„Tai ne pirmas ir ne paskutinis atvejis, kai vadovams keliame didelius reikalavimus, ir jeigu matome, kad kokioje nors įmonėje nesusitvarko su pareigomis, taip buvo ir Elektrėnų elektrinėje, vadovus keičiame. Dėl to niekas, kas dabar yra kokiose nors pareigose, neturi galvoti, jog yra amžinas“, – apie dažną vadovų kaitą Ignalinos AE kalbėjo A. Kubilius.

Premjeras neatsakė, ar bus pakeistas dabartinis Ignalinos AE vadovas Žilvinas Jurkšus. Tai, anot A. Kubiliaus, Energetikos ministerijos, įmonės valdybos kompetencija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų