• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Dmitrijus Medvedevas paskelbė apie perskirstymus Vidaus reikalų ministerijoje (VRM) dėl teroro išpuolio Domodedovo oro uoste.

REKLAMA
REKLAMA

Kol kas pats didžiausias atstatydinimas – VRM Centrinės federalinės apygardos transporto valdymo vadovo Andrėjaus Aleksejevo atleidimas iš pareigų.  Visi Domodedovo milicijos vadovai taip pat atstatydinti. D. Medvedevas pareikalavo „pakratyti“ visą transporto miliciją.

REKLAMA

Trečiadienį savo rezidencijoje „Gorki“ D. Medvedevas surengė susirinkimą dėl saugumo ir transporto, per kurį išaiškėjo, kas būtent atsakingas už saugumo pažeidimus Domodedovo oro uoste. Atstatydinimai kol kas palietė tik apibrėžtą asmenų skaičių iš VRM.

Buvo tikimasi, kad bus atstatydintas ir viso transporto valdymo prie VRM vadovas Dmitrijus Šarobarovas, tačiau jo „perskirstymas“ kol kas nepalietė.

REKLAMA
REKLAMA

Atstatydintas A. Aleksejevas savo darbo vietoje nespėjo praleisti nė pusmečio. D. Medvedevas jį paskyrė Centrinės federalinės apygardos transporto valdymo vadovu 2010 metų rugpjūčio 9 dieną.

Be to, atstatydinta Domodedovo linijinio valdymo vadovybė, kuri buvo tiesiogiai atsakinga už kontrolę ir patikrinimą oro uoste.

Rusijos prezidentas pažadėjo, kad atstatydinimai po teroro išpuolio Domodedovo tęsis. „Pakratykite visą transporto miliciją“, – pareikalavo šalies vadovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jei žmonės nesupranta, kaip dirbti, mes rasime kitų žmonių“, – pridūrė jis. „Kontrolė turi būti vykdoma kasdien, ji negali būti įkyri, tačiau mes pasieksime užsibrėžtų tikslų“, – pareiškė prezidentas.

Teroro išpuolis Domodedovo oro uoste

Liudininkų pasakojimai apie teroro aktą Domodedovo oro uoste

Dingę po sprogimo Domodedove: dalis aukų nepateko į oficialius sąrašus

Teroro išpuolį įvykdžiusio mirtininko galvą nusiuntė ekspertizei

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų