tarta

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „tarta“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „tarta“.

Šefas Robertas Ščesnavičius ragina išbandyt svogūnų tartą: skonis nenuvils

Į TV3 eterį sugrįžęs legendinis šefas Robertas Ščesnavičius kiekvieną sekmadienį, 10:30 val., kviečia žiūrovus pamatyti gardžiausius receptus laidoje „Su Robertu lengviau“. Kas kartą žiūrovai išvys dvi laidos rubrikas – „Kulinarinio detektyvo“ bei „Vasaros hito“. Pirmojoje Roberto pagaminto patiekalo paragavę žmonės bandys atspėti, iš kokių ingredientų jis susideda.  Antrosios rubrikos metu Robertas žiūrovus supažindins su patiekalais, tinkančiais karštoms vasaros dienoms.
2023-07-03

Receptas. Tarta su kondensuoto pieno ir žaliųjų citrinų kremu

Nesu citrusinių vaisių gerbėjas, bet jaučiu ypatingą potraukį žaliosioms citrinoms. Tad ir Kalėdoms nusprendžiau iškepti tartą su jomis. INGREDIENTAI: Pagrindui: 225 gramai sausainių 70 gramų sviesto (lydyto) Kremui: 300 mililitrų kondensuoto pieno 3 vienetai kiaušinių 3 vienetai žaliųjų citrinų Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Sausainius sutrupinti. Šaukštą trupinukų atidėti. Likusius sumaigyti su lydytu sviestu.
2022-03-01

Receptas. Tarta su džiovintomis slyvomis ir šokoladiniu ganašu

Slyvas galite mirkyti alkoholyje. Turėkite omenyje, kad ganašas būna pakankamai minkštas - toks ir turi būti. Ingredientai skirti 22 cm apvaliai formai.
2022-02-15

Receptas. Tinginių tortukas

INGREDIENTAI: 1 vienetas biskvitų (tarta) 800 gramų jogurto 0.5 pakelio želatinos (SODŽIAUS) 1 stiklinė pieno (nepilna stiklinė) 1 pakelis grietinėlės (naudojau pakeliuose ) 1 skardinė ananasų (konservuoti) 2 stiklinės cukraus 3 arbatiniai šaukšteliai citrinų (nutarkuota žievelė) Paruošimo laikas: Apie 1 val. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: kambario temp. pienu užpilti želatiną ir palikti 10 - 15 min. išbrinkti.
2022-02-11

Receptas. Tarta su špinatais ir dešrelėmis

INGREDIENTAI: 3 lapai sluoksniuotos tešlos 4 vienetai dešrelių 2 vienetai kiaušinių 100 gramų sūris 2 saujos špinatų šiek tiek druskos šiek tiek pipirai Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Sluoksniuotą tešlą atitirpinti, iškočioti. Dviem lakštais iškloti dugną, likusiu uždengti kraštus ir palikti truputį papuošimui. Kiaušinius išplakti, išmaišyti su prieskoniais, tarkuotu sūriu, smulkintomis dešrelėmis ir špinatais.
2022-02-02
Į viršų