tailandietiška virtuvė

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „tailandietiška virtuvė“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „tailandietiška virtuvė“.

Čiop Čiop: tailandietiškas raudonasis karis

Raudonasis karis – vienas tipiškiausių Tailando patiekalų. Raudonąją kario pastą jam tailandietės paprastai grūda grūstuve, kad geriau atsiskleistų skoniai. Joje atsiduria aitriosios paprikos, svogūnėliai, laimas, česnakai, citrinžolės ir kiti prieskoniai. Prie kario patiekiama Basmati ar Jasmine ryžių, o užsigeriama vandeniu, baltu vynu ar lager alumi.
2011-03-21

Šią savaitę Balsas.lt – tailandietiška virtuvė

Nuo šiol Balsas.lt kiekvieną savaitę rasite naujos šalies virtuvės aprašymą ir po tris tos šalies patiekalus. Šiame straipsnyje susipažinsite su Tailando virtuve. Tailandas – dešimt kartų už Lietuvą didesnė valstybė pietryčių Azijoje, joje gyvena 65 milijonai gyventojų, o sienos ribojasi su Laosu, Kambodža, Malaizija ir Mianmaru. Tai populiari lietuvių atostogų vieta ir turistus vilioja savo nuostabiais paplūdimiais ir aromatingu maistu.
2011-03-19

Vištiena tailandietiškai

Iš tikrųjų, pirkdama curry pastą net neturėjau vizijos, ką su tuo darysiu. Bet tokiems kaip aš, nežinantiems, kitoje pusėje yra receptukas. Paprastas, bet, atrodė, gardus. Ir, pasirodo, ne tik atrodė tikrai gardus! Ingredientai, kurių reikės: vištienos krūtinėlės filė pakučio žaliosios curry pastos šiek tiek vandens šiek tiek aliejaus skardinės kokosų pieno maltų čili pipiriukų Gaminimas: Curry pastą supilam į keptuvę su šiek tiek įkaitinto aliejaus.
2010-06-22
Į viršų